16 Αυγ 2009

Ο... SPORT KAΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΡΤ

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ... ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ!

Θα ξεκινήσω με ένα προσωπικό ζόρι: Δεν μπορώ τόσα χρόνια να ακούω, πια, αυτόν τον βλάκα τον Γιάννη -Ζέλο- Μαμουζέλο (αριστερά στην φωτό) να λέει του κόσμου τις ασυνάρτητες μαλακίες από τα μικρόφωνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος στίβου στο Βερολίνο. Έλεος!

Έστω, όμως, ότι σε κάποιους αρέσει η γελοία τσιριχτή φωνή του και το... βαθύ περιεχόμενο του λόγου του. Γι αυτό θα πω τούτα, τα οποία γνωρίζω από ανθρώπους στα εντόσθια της πουτάνας της ΕΡΤ του κάθε απατεώνα αρπάχτρα Παναγόπουλου:

Στο παγκόσμιο του Βερολίνου είναι αυτές τις μέρες τρεις - τέσσερις σπήκερς. Ο Ζέλος, ο Νίκος Αντωνιάδης, ο Νίκος Τσώνης, ο Δημήτρης -κομμωτήριο & πιστολάκι- Χατζηγεωργίου και, από ότι λένε ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος (αυτή η γριά πουτάνα που δεν χάνει ταξίδι για ταξίδι!). Δεν ξέρω πόσοι άλλοι είναι κει και δεν με νοιάζει.

Τους περισσότερους από τους παραπάνω τους βλέπουμε και τους ακούμε μια ή δυο φορές τον χρόνο, πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟ!

Και ρωτάω τώρα εγώ ο μαλάκας αφελής τον αλήτη πρόεδρο Παναγόπουλο: "Γιατί φίλτατε να τους πληρώνουμε όλοι εμείς, όλον τον χρόνο, και να μην τους... νοικιάζεις (αφού είναι τόσο καλοί!) κάθε φορά που γίνεται μια μεγάλη διοργάνωση!!!"

Δεν είναι πιο φθηνή λύση αυτή;

Πάρτε παράδειγμα τα ιδιωτικά κανάλια. Εδώ ολόκληρος Σωτηρακόπουλος και τον βάζουν να λέει τα αθλητικά στο τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Είδατε ποτέ εσείς κανέναν Τσώνη ή Αντωνιάδη ή Ζέλο ή Θεοφιλόπουλο να λένε δελτίο;

Τον μισθό τους, όμως, τον τσεπώνουν κανονικά κάθε μήνα ενώ κάποιοι εξ αυτών κάνουν και ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ως... μπόνους παροχής ποιοτικής εργασίας στο κρατικό κανάλι.

Κάπως έτσι τα έπαιρνε χρόνια ολόκληρα και τα άλλο μεγάλο λαμόγιο της αθλητικής δημοσιογραφίας, ο Μανόλο Μαυρομάτης, μέχρι να τον... ψωνίσει ο Καραμανλής και να τον στείλει στην ευρωβουλή.

Λες και αν φύγουν θα τους πάρουν άλλα κανάλια με τα ίδια λεφτά και το ίδιο... καθισιό.

Έτσι δεν είναι απατεώνα πρόεδρε Παναγόπουλε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου