2 Αυγ 2009

Η "ΞΥΣΤΗ" ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ GOAL NEWS

ΚΑΙ, ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ, ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 80 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ SMS Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ STAR PROMOTIONS CLUB ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 19339.

Τις τελευταίες μέρες μαζί με το αθλητικό "Goal news" μοιράζεται και μια καρτέλα με τρία ξυστά. Ο αφελής αναγνώστης της εφημερίδας αυτής που θα κάνει το λάθος να στείλει ένα απλό γραπτό μήνυμα στο 19339 για να κερδίσει, δήθεν, ένα αυτοκίνητο ή ένα ταξίδι ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 80 ΕΥΡΩ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Η αλήθεια της απάτης αυτής κρύβεται στ μικρά γράμματα του "λαχείου" αυτού. Η επιχείρηση είναι καλά στημένη και δεν απευθύνεται στους νέους και ψαγμένους της σύγχρονης  εποχής αλλά στους γηραιότερους που βρίσκονται ακόμα σε μια άλλη περασμένη εποχή που τέτοιες απάτες ήταν άγνωστες!

Η απάτη είναι πονηρά και νομότυπα διατυπωμένη και γι αυτό διανέμεται μέσω μεγάλου εντύπου. Η εφημερίδα του Μπόμπολα -νομίζει ότι- αποποιείται των ευθυνών της γράφοντας επάνω στο ξυστό την φράση "το παρόν έντυπο το οποίο φιλοξενεί τον διαγωνισμό δεν φέρει καμιά ευθύνη για τον τρέχοντα διαγωνισμό".

Ε, όχι μαλάκα Φώτη Μπόμπολα! Αν νομίζεις ότι επειδή έτσι σου είπαν να γράψεις, τα παράσιτα τα δικηγοράκια που τρέφονται γύρω σου, έτσι είναι και το ηθικό, κάνεις λάθος!

Υπάρχει σαφής εξαπάτηση του αναγνώστη σου, μπούμπη! Αυτουνού που πάει στο περίπτερο και δίνει το ευρουλάκι του για να πάρει την εφημερίδα σου.

(η συνέχεια στο επόμενο...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου