14 Αυγ 2009

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!

Η θλιβερή αυτή γιαγιά, λοιπόν, ενοχλήθηκε από την δημοσιοποίηση των emails που είχε ανταλλάξει με τον γιο της και έστειλε την Λιάνα στα αστικά δικαστήρια όπου πρωτόδικα η Κανέλλη αθωώθηκε (και πολύ καλά έκαναν οι πρωτοδίκες).

Έλα, όμως, που το γινάτι της άθλιας καναδέζας δεν υποχωρούσε και τα καθάρματα οι δικηγόροι της έκαναν έφεση. Το εφετείο, λοιπόν, έκρινε ότι τα κείμενα της Λιάνας... προσέβαλαν την προσωπικότητα (ποιά;) της Μάργκαρετ και επιδίκασαν αποζημίωση 30.000 ευρώ.

Έφταιγε, δηλαδή, η Κανέλλη που τα δημοσιοποίησε και όχι η Τσαντ που τα είπε!

Οι ηλίθιοι εφέτες δεν έλαβαν καθόλου υπόψιν τους ότι η μαμά και ο γιόκας της είναι δημόσια προβεβλημένα πρόσωπα και ότι η δημοσιοποίηση τέτοιων επαφών επιβάλλεται για την πληρέστερη ενημέρωση της Κοινωνίας.

Κοινώς, να μην μας φτιάχνουν το προφίλ τους όπως τους βολεύει!

Σήμερα, η γιαγιά ζητάει τα τριάντα αυτά χιλιάρικα, με πρόσφατη διαταγή πληρωμής που εξέδωσε σε βάρος της Κανέλλη. Έχει ανάγκες, βλέπετε, το... φτωχαδάκι και τα χρειάζεται.

Εδώ, υπενοικιάζει το εξοχικό της κάπου στην Κόρινθο για δεξιώσεις - γάμους - χορούς - βαφτίσια (με το αζημίωτο βέβαια) και στους γείτονες που ενοχλούνται από το συνεχές νταβαντούρι λέει ότι... καλεί φίλους Η ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΥΤΗ γηραιά κυρία.

Κάπως έτσι, θα κάνουν πρωθυπουργό τον Γιωργάκη "ουά, ουά, θέλω τη μαμά μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου