19 Αυγ 2009

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΑΣΕ!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ... ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ!

Βρε βλάκα υποκριτή Γιωργάκη, δεν ντρέπεσαι λίγο να δίνεις το δικαίωμα στο κάθε λαμόγιο δικηγόρο (και μάλιστα Γερμανό) να σε χαρακτηρίζει γελοίο;

"Είναι γελοίο το αίτημα, μου έρχεται να βάλω τα γέλια" ήταν η αντίδραση του δικηγόρου του Χριστοφοράκου, Στέφαν Κουρσάβε, όταν έλαβε την επίσημη επιστολή Ραγκούση με την οποία το ΠΑΣΟΚ ζητάει πλήρη στοιχεία για αυτά που λέει ο Χριστοφοράκος για τα λαδώματα στο κόμμα τους.

Μα είναι δυνατόν, ρε παιδιά, να έδινε ποτέ τέτοια στοιχεία ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ο ελληνογερμανός υπήκοος; Θα επρόκειτο για μαλάκα και τέτοιος δεν φαίνεται να είναι. Άλλωστε, δεν θα έφτανε εκεί που έφτασε αν ήταν τέτοιος.

Κακά τα ψέματα, εκείνο που νοιάζει αυτήν την ώρα τον Χριστοφοράκο είναι το πότε θα βγει από την φυλακή. Το στίγμα του απατεώνα το έχει λάβει ανεξίτηλα και το έχει αποδεχτεί. Τώρα θα κοιτάξει να σώσει το τομάρι του και τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή και το Μητσοτακέικο τους έχει γραμμένους στ΄αρχίδια του.

Γι αυτό λέω ότι στην περίπτωσή του, το μόνο σύστημα που θα λειτουργούσε άψογα στην απονομή Δικαιοσύνης είναι το αμερικάνικο. Εξοντωτική ποινή από την μια πλευρά και αθώωση από την άλλη, εφόσον αποκαλύψει με στοιχεία (τα έχει... τα έχει, μην ανησυχείτε!) ποιούς λάδωσε.

Αλλιώς, γιατί να σου δώσει λεπτομέρειες, βλάκα Γιωργάκη;

5 σχόλια:

  1. Οταν λες βλακα και αρχιδια σιγουρα εχεις απεναντι τον καθρεφτη σου. Συγχαρητηρια για την αυτογνωσια σου ΚΥΡΙΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αλήθεια πονάει φίλτατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τους τα λες.
    Αρχιδια ειναι και μαλιστα μικροτσουτσουνα!!!!!

    Εσυ υποτακτικε 2:40
    Αυτο σε πειραξε που τους αποκάλεσε αρχιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ σοβαρος...αυτος που γραφει και αποκαλει καποιον ελληνα πολιτη αρχειδι και βλακα.Μαλλον η ανθρωπινη σου ιδιοτητα σερνεται στη λασπη.Αντε ριξε καμια ροχαλα στον κιτρινιαρη το αφεντικο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ παρέα με τον Καρατζαφέρη τον αρχιδημοκράτη κάνεις, ρε φίλε... με το υψηλό IQ της "γνησίας αρείας φιλής"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή