12 Μαΐ 2012

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ - ΚΛΕΙΔΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ

Λίγα δράμια μυαλό να διαθέτει κάποιος και, παράλληλα, να έχει μέτρια γενική πληροφόρηση θα έχει καταλάβει ότι αυτή η παπάρα των απατεώνων της Ευρώπης ότι δήθεν "η Ελλάδα μπορεί να βγει ΑΝΩΔΥΝΑ από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση" είναι για τα ντουβάρια!

Αν αύριο η Ελλάδα ανακοινώσει ότι αποχωρεί από την ΕΕ, τότε το ντόμινο των εξελίξεων θα είναι κατακλυσμιαίο για τους αλήτες βορειοευρωπαίους μασόνους που ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ!

Το γεγονός, ωστόσο, παραμένει ένα:


Οι ντόπιοι προδότες πολιτικοί, με πρώτον και καλύτερον τον δοσίλογο γιο του Αντρέα, έκαναν ότι τους έλεγαν τα αφεντικά τους της λέσχης Μπίλντεμπεργκ που κυβερνούν οικονομικά και πολιτικά τον κόσμο!

Σε καμιά περίπτωση δεν έκαναν καν προσπάθεια να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της κακομοίρας της Ελλάδας. Αν το έκαναν έστω και στο ελάχιστο τότε θα καταλάβαιναν ΟΛΟΙ πόση δύναμη είχε στα χέρια της η Ελλάδα ΑΛΛΑ ΟΥΔΈΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ!

Γι αυτό και με τις ενέργειές τους, αυτές τις μέρες των διερευνητικών εντολών και της δήθεν παρέμβασης αυτού του πιονιού του Κάρολου (τρομάρα του!), θέλουν απλά ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ!!!

Αν ο Αλέξης Τσίπρας, ή οποιοσδήποτε άλλος πρεσβεύσει αντίστοιχο λόγο, τους... κλωτσήσει μια μόνο φορά στο καλάμι "αναιδώς", γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν έχει επιστροφή. Γι αυτό και έχουν λυσσάξει να το αποτρέψουν ακόμα και την ύστατη ώρα, στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Το κλειδί είναι ο Κουβέλης.

Αν τον καταφέρουν (ακόμα και με δόλια μέσα) να γίνει ΠΡΟΔΟΤΗΣ της εντολής που έλαβε από τους ψηφοφόρους του, τότε θα πάρουν διετή παράταση ζωής και, πλέον, όλα θα παραμείνουν ανοιχτά.

Αν όμως γίνουν εκλογές, τότε το σαθρό οικοδόμημά τους θα καταρρεύσει στην Ελλάδα, καθώς το ρεύμα Τσίπρα θα φτάσει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 30% και από κει και πέρα δεν τον πιάνουν με τίποτα.

Τρέμουν τις εκλογές!

Ας δώσουμε σ΄αυτούς τους απατεώνες, δοσίλογους και διεφθαρμένους προδότες, την χαριστική βολή.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΓΚΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου