11 Μαΐ 2012

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

Θεωρώ αρκετά έξυπνο τον Φώτη Κουβέλη ώστε να μην πατήσει την μπανανόφλουδα του παλιόχοντρου Βενιζέλου και αρκετά ικανό ώστε να αντιστρέψει την παγίδα των διεφθαρμένων πολιτικών Σαμαρά και Βενιζέλου.

Πώς θα γίνει αυτό; Πολύ απλά, ο Φώτης τους ακούει και τους δίνει ελπίδες με αυτήν την πρόταση περί οικουμενικής συγκυβέρνησης αλλά ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Όταν τα δυο κόμματα των αλητήριων
θα πάρουν το ποσοστό που τους αρμόζει (γύρω στο 10%) και δεν θα μπορούν να είναι κύριοι των εξελίξεων, ούτε θα μπορούν να κουκουλώσουν τα πάμπολλα σκάνδαλά τους και να προστατέψουν του επίορκους πολιτικούς τους!

Εκτιμώ, λοιπόν, ότι οι εκλογές θα γίνουν ξανά τον Ιουνίο, είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο (εκτός αν... δεν μας το επιτρέψουν τα κοπρόσκυλα οι Αμερικανοί, κρατήστε το αυτό που λέω!), και η συντριβή του δικομματισμού θα είναι καθολική και τελεσίδικη.

Τα δυο κόμματα των απατεώνων θα εξαφανιστούν από τον χάρτη και νέα πρόσωπα θα αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας, ελπίζω προς το συμφέρον της.

Τα δυο παραμάγαζα της διαφθοράς θα κλείσουν, θα βάλουν λουκέτο και, ελπίζω, οι κύριοι υπεύθυνοι της κατάντιας της χώρας μου θα πάνε στην φυλακή και θα δημευθούν οι περιουσίες τους.

Από τον Σημίτη μέχρι τον Καραμανλή, έχουν όλοι μερίδιο ευθύνης σ΄αυτό που έπαθε η δυστυχισμένη Ελλάδα, που γέμισε στρατιές ανέργων και έγινε υποτελής στους ξένους αγύρτες (παλιά ήταν "μόνο" στους δολοφόνους Αμερικανούς, σήμερα είναι και στους Γερμανογάλλους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου