1 Ιουλ 2009

ΚΟΥΡΗΣ: ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ "ΜΕΣΑ" ΣΤΟ ΚΑΤ! ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ...


Κουρής ονομάζεται αυτό το λαμόγιο και είναι διευθυντής στην Β΄ορθοπεδική του ΚΑΤ.

Το όνομά του το "έδωσε" κανονικά απόψε το σάιτ του 30φυλλόπουλου, και είχε, μάλιστα, και τηλεφωνική του συνέντευξη.

Εκείνο, ωστόσο, που με ενοχλεί στην χώρα-Μπανανία που ζούμε, ΔΕΝ είναι το γεγονός ότι αυτός ο απατεώνας εκμεταλλεύτηκε την θέση του σε δημόσιο νοσοκομείο για να πλουτίσει σε βάρος μας. Τέτοιοι αλήτες σαν κι αυτόν  υπήρχαν και θα υπάρχουν.

Εκείνο που με εξοργίζει αφάνταστα είναι η... άγνοια που δήλωσαν για τις πρακτικές αυτού του περιστεριού τόσο ο πρόεδρος του ΚΑΤ, όσο και ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο.

Αυτή η συντεχνιακή αντίληψη είναι η μεγαλύτερη καταστροφή για την Ελλάδα. "Πρέπει να σώσουμε τον συνάδελφο" είναι η αποτυπωμένη πρόθεση των περισσοτέρων επαγγελματιών του είδους.

Γιατί; Διότι, πολύ απλά, οι περισσότεροι απο δαύτους κάνουν τα ίδια και, ίσως, χειρότερα! Ο Κουρής έτυχε, συγκυριακά, να συλληφθεί...

Για να καταλάβετε, το "αρμόδιο" πειθαρχικό συμβούλιο του νοσοκομείου τον αθώωσε με σκεπτικό ότι "οι άνθρωποι που βρέθηκαν στο ιατρείο του να περιμένουν εξέταση, ήταν φίλοι και συγγενείς που... γιόρταζαν μαζί του, εντελώς συμπτωματικά, την μέρα που οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης εισέβαλλαν εκεί μέσα".

Καταλάβατε το αίσχος; Ακόμα και οι πελάτες του απατεώνα αυτού, νουθετήθηκαν ή λαδώθηκαν ή απειλήθηκαν και υποχρεώθηκαν να καταθέσουν ψέμματα για να τον σώσουν τον αληταρά.

Σήμερα, αυτός ο κοπρίτης ακόμα βρίσκεται στην θέση του!

Σε ένα σοβαρό κράτος θα είχε τεθεί σε άμεση διαθεσιμότητα και μαζί του θα έπαιρναν δρόμο και οι δήθεν ανήξεροι, ο πρόεδρος και ο διευθυντής του ΚΑΤ και τα μέλη του πειθαρχικού συμβουλίου.

Πολύ περισσότερο, αυτό θα έπρεπε να γίνει ώστε η απόλυση του απατεώνα να λειτουργούσε παραδειγματικά σε άλλους υποψήφιους να κάνουν τέτοιες αλητείες!

1 σχόλιο: