5 Ιουλ 2009

ΜΙΑ... ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ "ΠΑΡΟΝ"


Ο Γεράσιμος άφησε ένα σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση και επισήμανε κάτι που μου... διέφυγε από την συνέντευξη Σφακιανάκη:

"Έχεις άδικο φιλαράκι. Ο Σφακιανάκης, αν προσέξεις, προσπαθεί πονηρά να περάσει ως δεδομένη την αλλαγή του νόμου μέσω της γνωμοδότησης του σανίδα. Πρόσεξε τί λέει: Μετά την γνωμοδότηση αλλάζει το καθεστώς και μπορούν να ερευνηθούν κι άλλα εγκλήματα. Όπως η συκοφαντική δυσφήμιση και το βρισίδι. Είναι πολύ πονηρός ο τύπος αλλά θα σπάσει τα μούτρα του αφού ο νόμος δεν λέει αυτό. Ξέρεις τί θέλουν να κάνουν; Να τσιμπάνε επιλεκτικά όποιον δεν γουστάρουν και να αφήνουν να βρίζει και να συκοφαντεί όποιος είναι δικός τους. Η δεξιά τομάρι μπορεί να αλλάξει αλλά ψυχή ποτέ."

Αν, λοιπόν, φίλε Γεράσιμε, υπάρχει πονηριά στα λόγια του αστυνομικού να του υπενθυμίσω ότι πιθανόν να παρανομήσει ο ίδιος και η υπηρεσία του (ας διαβάσει εδώ μια παλιότερη ανάρτησή μου) αν λάβουν ως έχουσα πλήρη νομική ισχύ μια απλή γνωμοδότηση ενός άθλιου δεξιού συνταξιούχου εισαγγελέα.

Θα υποβληθούν μηνύσεις εναντίον του, πιθανότατα για κατάχρηση εξουσίας, και η υπόθεση θα πάρει διαστάσεις που θα ξεφύγουν, ίσως, από τα ελληνικά σύνορα.

Το νταβατζηλίκι είναι εθνική υπόθεση μας. Ας μην την κάνουμε διεθνή!

1 σχόλιο:

  1. EXEI ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ. Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΘΕΩΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΣΑΝΙΔΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ.
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή