27 Ιουλ 2009

ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, Ή ΟΧΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΑΚΗ ΚΟΥΡΗ;

Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ... ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!

Είναι ώρα να τα πούμε και γι αυτόν μεγαλοαπατέωνα, δήθεν δημοσιογράφο, Μάκη Κουρή.

Γι αυτόν τον αληταρά από την Κεφαλλονιά, αδερφό του λήσταρχου της παραδημοσιογραφίας, Γιώργου Κουρή, που εκδίδει το ΠΑΡΟΝ και είναι ο σημαντικότερος εκπρόσωπος της... επιλεκτικής αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας.

Ό,τι μας βολεύει το αποσιωπούμε και αντιστρόφως!

Ταυτόχρονα, ενεργοποιούμε τις άκρες που έχουμε με την εξουσία (βλέπε Ρουσόπουλος) και αρμέγουμε τα κρατικά λεφτά μέσω επιδοτήσεων, διαφημιστικών εσόδων και κρατικών δημοσιεύσεων.

Το παραδάκι ρέει και ο άχρηστος αυτός μπούλης καλοσυντηρείται χάρις ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ, ΜΑΛΑΚΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ.

Αυτό το λαμόγιο ο Κουρής δεν θα υπήρχε στον "δημοσιογραφικό" χάρτη (και μαζί του πολλοί άλλοι όμοιοί του!) αν κάποια στιγμή έπαυε να ισχύει αυτή η απατεωνίστικη λογική της κρατικής μέριμνας για τον Τύπο.

Οι καιροί έχουν αλλάξει, πια, και η Δημοκρατία μας δεν... κινδυνεύει. Όποια, τέλος πάντων, είναι η... Δημοκρατία που έχουμε!

Επομένως επιβάλλεται, ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, να ισχύσει ο νόμος της Αγοράς και στον Τύπο. Όποιος αντέξει επιζεί και όποιος δεν αντέξει ΚΛΕΙΝΕΙ.

Αυτές τις μπαρούφες για τον φόβο των χιλιάδων ανέργων που θα προκύψουν, να τις λένε αλλού.

Ίσα - ίσα που θα εξυγιανθεί ο χώρος αφού δεν θα μπορεί ο κάθε απατεώνας (όπως ΚΑΙ οι δυο Κουρήδες, για παράδειγμα) να έχουν πλήρως εργαζόμενο προσωπικό σε καθεστώς μη ασφάλισης και, στην καλύτερη περίπτωση, με μπλοκάκι (το μάθανε καλά το κόλπο οι αλήτες!).

Δεν σας φάινεται παράξενο όταν βλέπετε ελάχιστες... υπογραφές, για παράδειγμα στο ΠΑΡΟΝ, κάθε Κυριακή;

Όλα αυτά που γράφονται μέσα στην φυλλάδα του, τα γράφει ο ίδιος ο Κουρής;

1 σχόλιο: