17 Ιουλ 2009

ΑΝΟΙΞΤΕ, ΜΑΛΑΚΕΣ, ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ


ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ!

Το έχουν μάθει το κόλπο κάτι αγρόταροι και συνδικαλιστάδες εκεί την περιοχή γύρω από την Εγνατία (Πέλλα, Ημαθία κ.λπ) και κλείνουν τον εθνικό οδικό άξονα κάθε φορά που διαμαρτύρονται ή έχουν αιτήματα προς την κυβέρνηση.

Γράφουν στ΄αρχίδια τους όλους τους ταλαίπωρους οδηγούς που βιάζονται ή όχι να πάνε στην δουλειά ή στο σπίτι τους για να δουν τα παιδιά τους. Το μικρό συμφεροντάκι τους υποστηρίζουν και γω πρέπει να σταθώ αρωγός στον μεγάλο... αγώνα τους!

Όταν όμως την δεκαετία του '80, ο Αντρέας τους έδινε θαλασσοδάνεια και τεράστιες επιδοτήσεις, αυτοί κοίταξαν να χτίσουν πρώτα τα σπίτια τους, να αγοράσουν Μερσέντες, να τα παίξουν στο... κουμάρι αντί να εκσυγχρονήσουν την καλλιέργεια της γης τους και να γίνουν ανταγωνιστικοί των υπόλοιπων ευρωπέων!

Έφτιαξαν, τότε, δήθεν συνεταιρισμούς όπου ο ένας κοίταγε πώς θα κλέψει τον άλλον, αντί να κοιτάξουν να προσαρμοσουν οι ίδιοι τις τιμές των προϊόντων τους στην Αγορά.

Άλλο που δεν θέλανε οι αρχιαπατεώνες βιομήχανοι (αυτούς τους βόλευε να σκοτώνονται μεταξύ τους και να είναι διαιρεμένοι σε πράσινους - μπλε - κόκκινους) και έριξαν τις τιμές στα τάρταρα.

Άντε μετά εσύ αγροτάκο να συντηρήσεις την BMW και την σπιταρώνα που έφτιαξες.

Διαλέγουν, λοιπόν, την εύκολη και ανέξοδη λύση, να κόψουν στα δυο την Εγνατία. Και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν!

Ε, όχι ρε μαλάκες, να πάτε εσείς να γαμηθείτε!

Εμένα, που είμαι φτωχαδάκι, δεν με υπολογίζουν καθόλου. Αντί να πάνε έξω από το σπίτι του κάθε μαλάκα υπουργού και να τον τρελάνουν στις κόρνες ή στου βιομήχανου και να του αλλάξουν τα φώτα, επιβαρύνουν την δική μου ζωή και με βάζουν απένταντί τους.

Και, να ξέρετε, είναι οι ίδιοι αυτοί που μεθαύριο στις εκλογές του Φθινοπώρου, θα βγουν και πάλι με τα ίδια τρακτέρ στους δρόμους για να ζητωκραυγάσουν... την νίκη του Κωστάκη ή του Γιωργάκη.

Ρε, δεν πάτε να γαμηθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου