6 Ιουλ 2009

ΔΕΝΔΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ!


Δεν είμαστε σοβαρή χώρα και γι αυτό τυγχάνουμε τέτοιας ανυποληψίας στην διεθνή σκηνή.

Το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας έχει καταρρεύσει και δεν κουνιέται τίποτα. Από τον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης  Νίκο Δένδια, που θα έπρεπε να πάει... άψαλτος σπίτι του, έως τα λαμόγια τους δεσμοφύλακες, τα... φτωχαδάκια κατά τον Σόμπολο, που έχουν μετατρέψει τις φυλακές σε παραμάγαζο της VODAFONE.

Νομίζετε ότι δεν τα βλέπουν αυτά οι λοιποί ευρωπαίοι; Κάνετε λάθος! Όλα καταγράφονται και τους αποδίδουν την πρέπουσα σοβαρότητα.

Όπως, για παράδειγμα, πληροφορούμαστε εμείς για τα ανδραγαθήματα των φυλάρχων της Αιθιοπίας και την τριτοκοσμικότητα της Αφρικής, έτσι μαθαίνουν και οι άλλοι για μας.

Κοινώς, μας έχουν για τα μπάζα!

2 σχόλια:

  1. Θα συμφωνήσω στα περισσότερα, αλλα αναρωτιέμαι, μήπως αυτοί οι "τόσο" σοβαροί ευρωπαίοι αρέσκονται γιατί με τέτοια κορόϊδα βγάζουν χρήματα?. Μήπως στη τελική είναι λαμόγια κλάσης, περιοπής! Τις ευχαριστίες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτιμώ τα λαμόγια κλάσης από τα γουρούνια. Ό,τι κάνεις, να το κάνεις με στυλ και αν, ω μη γένοιτο (sic), σε τσακώσουν να έχεις την περηφάνεια να το παραδέχεσαι και να υφίστασαι τις συνέπειες. Βλέπε Αγγλικό κοινοβούλιο. Για κάποιες μικρές καταχρήσεις σε έξοδα κάποιοι βουλευτές δεν θα ξαναεκλεγούν, ενώ παραιτήθηκε μετά απο 200 χρόνια ο πρόεδρος της βουλής από ευθιξία. Για τον Μπράουν, δεν το συζητώ, δεν πρόκειται να ξαναβγεί, τελείωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή