7 Ιουλ 2009

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!


Έχω βρεθεί κάμποσες φορές στην Βουλγαρία, για διάφορους λόγους.

Μπορεί να λέμε για το δικό μας μπουρδέλο αλλά πρέπει να σας πω ότι η διαφορά μας, ως κράτος, με αυτούς τους αλητήριους είναι όπως της μέρας με την νύχτα.

Πρόκειται για την χώρα της απόλυτης διαφθοράς, αν εξαιρέσουμε τις εγκληματικές μπανανίες της Αφρικής. Ξεκινά από ψηλά τους κυβερνώντες και φτάνει μέχρι τις πιο μικρές ηλικίες.

Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί, αναλόγως των... κυβικών του. Όποιος μπορεί να κλέψει, κλέβει. Όποιος μπορεί να σκοτώσει, σκοτώνει.

Πολιτικοί; Διεφθαρμένοι! Δικαστές; Διεφθαρμένοι! Αστυνομία; Διεφθαρμένοι! Όλοι, μα όλοι τους... οι ελάχιστες εξαιρέσεις είναι, πια, μη μετρήσιμες!!!

Σας συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, να αποφύγετε να περάσετε καν από αυτή την γείτονα χώρα των αλητών. Ούτε ένα ευρώ να τους δώσετε. Ούτως ή άλλως, οι τύποι αυτοί (εξαιρώντας τις νότιες περιοχές) μας μισούν θανάσιμα, ας μην τους ταΐσουμε άλλο!

Σύμφωνα με διεθνείς έρευνες, το έλλειμα της χώρας αυτής φτάνει στο απίστευτο 1/4 του ΑΕΠ και την κατατάσσει... πρώτη μεταξύ των 80 "αναδυόμενων" (τρομάρα τους!) οικονομιών του κόσμου, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας.

Λέει, με άλλα λόγια, ο οργανισμός ότι "η Βουλγαρία βρίσκεται στο χείλος της οικονομικής κατάρρευσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου