31 Ιουλ 2009

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

Ανέκρουσε πρύμνα το... υπουργό Ντέντια και δεν θα καταθέσει τελικά νομοσχέδιο κατά των μπλόγκερς, έτσι τουλάχιστον είπε σήμερα σε κάποιες δηλώσεις του.

Η αλήθεια είναι αλλού και μην τσιμπάτε, καλά μου παιδιά!

Η φίμωση των μπλογκς είναι πρωτεύων στόχος του χοντρού πρωθυπουργού, κατόπιν σοβαρών εισηγήσεων του βλακοΠάκη, μετά το ρεζίλεμα που υπέστη από το ξύλο που έφαγε στην Κυψέλη από κερατά σύζυγο! Στη γυάλα είναι ο τεμπέλης της Ραφήνας και ακούει μόνο μερικούς γύρω του!

Δυστυχώς, όμως, για του ηλίθιους κυβερνώντες, ο χρόνος που απομένει μέχρι τις εκλογές του Φθινοπώρου είναι λίγος και... ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ!

Για φανταστείτε τί θα γινόταν αν προσπαθούσαν να περάσουν το θέμα μέσω κάποιας τροπολογίας σε νομοσχέδιο του καλοκαιριού ή, ακόμα χειρότερα γι αυτούς, τον Σεπτέμβρη στην ολομέλεια!

Εκτός των κραυγών σύσσωμης της αντιπολίτευσης -που δεν θα έχανε την ευκαιρία να λαϊκίσει υπέρ των μπλόγκερς- όλο και κάποιος κυβερνητικός βουλευτής θα αντιδρούσε. Πού καιρός τότε για κομματικές πειθαρχίες και μαλακίες!

Άσε του το τηλεοπτικό σούσουρο που θα γινόταν θα έδινε πρόσθετη διαφορά στην αντιπολίτευση.

Γι αυτό σας λέω, μην τσιμπάτε με τους αλήτες αυτούς. Το συμφεροντάκι τους κοίταξαν πάλι και έκαναν πίσω στο θέμα αυτό. Η Ελλάδα, και η προκοπή αυτής, είναι γραμμένη στα παπάρια τους!

Ευτυχώς, δε, θα πάρουν σύντομα πόδι και δεν πρόκειται να ενεργοποιήσουν τις απαράδεκτες σκέψεις τους ποτέ!

1 σχόλιο:

  1. Όσον αφορά την τελευταία σου πρόταση..από το στόμα σου και στου ΘΕΟΥ τ'αυτί!Μπάς και γλυτώσουμε τη πατρίδα έστω και στο παραπέντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή