14 Ιουλ 2009

E-SHOP: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΑΛΕΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!


Πάλι μπροστά μου αυτή η κακιά φάρα των παράσιτων δικηγόρων.

Δείτε εδώ πώς συνέταξαν το περιεχόμενο της σύμβασης εργασίας που καλείται να υπογράψει ένας νεοπροσλαμβανόμενος στην γνωστή επιχείρηση E-SHOP.

Αυτά τα κοπρόσκυλα, οι νομικοί της εταιρίας, ενσωμάτωσαν στην σύμβαση κάθε περίπτωση όπου θα μπορούσε να εγείρει πρόσθετες αξιώσεις ο κακομοίρης ο υπαλληλάκος. Βασικός στόχος του σκατόχαρτου που υπογράφει υποχρεωτικά ο κάθε υποψήφιος εργαζόμενος είναι να ΜΗΝ αποζημιωθεί όταν χρειαστεί να απολυθεί.

Προφάσεις μπορούν εύκολα να βρεθούν (μετάθεση, αλλαγή αντικειμένου εργασίας, μπουρδούκλωμα ωραρίου) και είναι ικανές να οδηγήσουν σε αποχώρηση τον απηυδισμένο υπάλληλο ΧΩΡΙΣ να αποζημιωθεί από αυτούς τους απατεώνες.

Η σύμβαση αυτή, ασφαλώς και μπορεί να προσβληθεί στο δικαστήριο (ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι... εναπομείναντες νόμοι μετά τις αλλεπάλληλες αλλαγές που έκαναν και κάνουν τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο, κυρίως, και η ΝΔ), αλλά πού να βρει την όρεξη και τα λεφτά το κάθε φτωχαδάκι να τα βάλει με τα λαμόγια αυτά!

Η λύση είναι μια (και ο μπακλαβάς γωνία!):

Συνδικαλισμός με μυστική συγκρότηση σωματείου και ακαριαία σύστασή του και κατάθεση του καταστατικού του στο πρωτοδικείο. Αρκεί να συγκεντρωθούν μυστικά καμμιά 30αριά εργαζόμενοι (αν δεν κάνω λάθος, αλλά αυτό βρίσκεται εύκολα) που θα έχουν το θάρρος και θα πάρουν το ρίσκο! Προσοχή, όμως, στους χαφιέδες!!!

Αν γίνει το σωματείο τότε θα σπεύσουν κι άλλοι να εγγραφούν και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Αρκεί να γίνει η αρχή και μετά θα μπορέσουν αυτοί οι αλήτες (μαζί με τους δικηγόρους τους)... ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ - ΑΠΑΤΗ!

Κοπρόσκυλα του κερατά...

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το κείμενο φίλε μου, καλό θα ήταν να το διάβαζαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας ΑΛΟΥΜΥΛ ΜΥΛΩΝΑΣ (ναι ναι, καλά θυμάσαι, το καθίκι που απήγαγε ο Παλαιοκώστας απο το Πανόραμα..) στο Σταυροχώρι Κιλκίς, όπου διέπει ο φόβος και ο τρόμος στο άκουσμα σύστασης σωματείου, με απειλές και απολύσεις αυτοστιγμής.
    Πρίν έρθω στον Καναδά, δούλεψα εκεί και τα γνωρίζω όλα απο πρώτο χέρι. Ρώτα με να μαθαίνεις όποτε θελήσεις να γράψεις γι αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή