24 Ιουλ 2009

ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ, ΜΠΟΥΛΗ ΜΥΛΩΝΑ!

ΕΤΣΙ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;

Και καλά να δεχτώ ότι, βρίσκεις το κορόιδα ή τους κακόμοιρους της ανέχειας και γεμίζεις με φτηνά χέρια το εργοστάσιό σου.

Καλά κάνεις αφού βρίσκεις και τα κάνεις, αφού δεν υπάρχει κράτος και ο αληταράς ο Κιλτίδης δεν πρόκειται να στραφεί εναντίον σου αφού του κάνεις τα χατήρια και προσλαμβάνεις κόσμο του.

Να δεχτώ, τέλος, και το γεγονός ότι πλήρωνες έναν τρίτεκνο πατέρα με το ιλιγγιώδες ποσό των 630 ευρώ καθαρά! Αντί να προσλάβεις και την γυναίκα του και να τους δώσεις, τουλάχιστον, από ένα χιλιάρικο (λέω τώρα εγώ, ο μαλάκας!).

Εκείνα τα δυο που δεν μπορώ, όμως,  να δεχτώ με τίποτα, ρε παλιάνθρωπε, είναι τούτα:

1) Το ότι αποκρύπτεις τα εργατικά ατυχήματα, βαφτίζοντάς τα "ιδιωτικά", με απειλές και τρομοκρατικές μεθόδους κατά των δυστυχισμένων εργατών σου, που δουλεύουν ΓΙΑ ΣΕΝΑ μαλάκα, για να στρογγυλοκαθίζεις στον χοντρό κώλο σου και να τρως καθημερινά παντεσπάνι στην βιλάρα σου!

2) Το ότι δεν θερμαίνεις τον χώρο της δουλειάς, προφανώς για λόγους οικονομίας, αφήνοντας τους ανθρώπους που δουλεύουν ΓΙΑ ΣΕΝΑ, μπούλη, να παγώνουν μέσα στο κρύο και να γίνονται επιρρεπείς στις αρρώστιες.

Γι αυτό απευθύνω έκκληση στους νοήμονες -αν υπάρχουν- εργαζόμενους σου. Συγκροτείστε άμεσα σωματείο (προσοχή: όλες οι συναντήσεις σας πρέπει να γίνουν με άκρα μυστικότητα, μέχρι να γίνει η κατάθεση του καταστατικού σας στο πρωτοδικείο!!!) και σκίστε τον, τον άθλιο αυτόν "επαγγελματία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου