6 Ιουλ 2009

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ: ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!


Στην Εράσμειο Σχολή θα στείλει, από τον Σεπτέμβριο, τα δίδυμά του ο πρωθυπουργός, ώστε να ξεκινήσουν το δημοτικό σχολείο τους με τις καλύτερες προϋποθέσεις, ως τέκνα του πρωθυπουργού.

Σιγά-σιγά, σεμνά και ταπεινά, οι μάσκες πέφτουν στο... κατάστρωμα του πλοιαρίου της ΝΔ που κλυδωνίζεται πια επικίνδυνα!

Η Ραφήνα είναι γεμάτη δημόσια δημοτικά σχολεία, πλην όμως, ο χοντρός κάτοικος της περιοχής προτίμησε να τα στείλει να μάθουν γράμματα στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Ρόλο έπαιξε στο θέμα αυτό και η κα Νατάσσα, βεβαίως βεβαίως.

Πέραν του ηθικού σκέλους της υπόθεσης, όπου ο πρωθυπουργός ΔΕΝ έδωσε το καλό παράδειγμα και κορόιδεψε τους Έλληνες που τον ψήφισαν, δυο τινά θα παρατηρήσω.

Πρώτον, παραδέχεται εμμέσως τα χάλια της Παιδείας και δεν ντρέπεται καθόλου γι αυτό, αφού είναι ο κατεξοχήν "υπεύθυνος".

Δεύτερον, θα ταλαιπωρήσει αφάνταστα τους γείτονές του καθημερινά, αφού τα παιδιά πρέπει να πάνε στο Μαρούσι και να επιστρέψουν στην Ραφήνα με κάθε ασφάλεια. Ασφαλώς δεν θα πηγαίνουν με σχολικό αλλά με αυτοκίνητο ασφαλείας. Οι δρόμοι θα κλείνουν και... κάτσε εσύ και κλάψε την μοίρα σου δυστυχισμένε γείτονα. Δυο φορές τουλάχιστον για τον ίδιο, δυο για τα παιδιά του, η Ραφήνα θα... μπουχτίσει ασφάλεια!

Μια απορία έχω, τέλος, για την νοημοσύνη του χοντρού αυτού πολιτικάντη. Δεν θα μπορούσε να επιλέξει ένα κοντινό δημόσιο δημοτικό σχολείο και να έδινε εντολή στον Άρη Σπηλιοτόπουλο να το φτιάξει -κατ΄εξαίρεσιν- στα μέτρα του πρωθυπουργού;

Θα του έλεγε κανείς τίποτα;

3 σχόλια:

  1. Τι να πω! Ο Καραμανλής ξεκίνησε υπέροχα, υποσχέθηκε αυτά που οι Έλληνες ήθελαν να ακούσουν, και μετά δεν έκανε απολύτως τίποτα, κυρίως για την διαφθορά. Υποθέτω πως τα εννοούσε τότε που τα έλεγε... Υποθέτω ότι κάπου το έχασε το μυαλό του στην πορεία ή ότι δεν έχει αντιστάσεις και του έκανε πλύση εγκεφάλου η αυλή του.
    Ο άνθρωπος το έχει χάσει το παιχνίδι και δεν έχει τα αρχίδια να το πάρει πίσω... Δυστυχώς γιατί οι υπόλοιποι είναι χειρότεροι!
    Μόνη ελπίδα κάποιοι νέοι αμόλυντοι από τα κόμματα με θάρρος να βγουν μπροστά και ο λαός θα ακολουθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μην αφήσει η Νατάσσα τα παιδιά της στην ίδια τάξη με αλβανάκια, ροσοπόντιους και πακιστανάκια. μη λέτε μαλ...... σοβαροί να ήμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή