6 Ιουλ 2009

ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ: ΟΣΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ!


Είναι τόσο γελοία αυτή η κυβέρνηση και ακόμα πιο ηλίθιος ο αρμόδιος υπουργός που συμβαίνει σήμερα ένα ακόμα απίστευτο ανάμεσα στα χιλιάδες καλούδια που μας έχουν προσφέρει ως τώρα!

ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΤΟΣΟ Ο ΒΛΑΞ ΔΕΝΔΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΑΚΗΣ ότι... το οργανωμένο έγκλημα κατευθύνεται ΜΕΣΑ από το τις φυλακές.

ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ... αντί να πάνε στο διάολο ώστε να έρθει κάποιος άλλος λιγότερο ανίκανος να δουλέψει στη θέση τους.

Μέσα από τις φυλακές κανονίζονται όλα!!! Δεν το χωράει ο νους μου ΚΙ ΑΥΤΟ, γι αυτούς τους μαλάκες τους πολιτικούς.

Είναι, δηλαδή, ο άλλος ο αρχιαληταράς ο Βλαστός εσώκλειστος και "αγοράζει" κινητά και φορτιστές από τους δεσμοφύλακες ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ (ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ) ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ, που είναι δήθεν για να φυλάνε τους κλέφτες, δεν συλλαμβάνεται.

Διότι, μαλάκες μου, όταν διαπιστώνεται ότι μέσω ενός κινητού έγινε η οργάνωση ενός εγκλήματος, τότε αυτός που σου το προμήθευσε ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Τελεία και παύλα! Δεν θα αλλάξουν αυτά που ξέρουμε τώρα, επειδή οι απατεώνες οι πολιτικοί θέλουν να τα πασσάρουν όπως τους βολεύει.

Σπίτι σας αλήτες, και όσοι έχετε ευθύνες στον εισαγγελέα και από κει στο μπουντρούμι.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ; ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;;; ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή