22 Ιουλ 2009

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΑΘΛΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ!


Δήμαρχος να σου πετύχει, ε;

Όταν ηγείσαι ενός δήμου - επιχείρησης (έτσι που τα καναν οι ηλίθιοι πολιτικοί, μετέτρεψαν τον πρώτο βαθμό Τ.Α. σε ανώνυμες εταιρίες με άσχετους... διευθυντές!), τότε, εφόσον παραδέχεσαι την πλήρη αποτυχία σου, ο μόνος δρόμος που σου μένει είναι αυτός της αξιοπρεπούς αποχώρησης.

Γρηγόρης Τσιούμαρης λέγεται ο μπούμπης της φωτογραφίας (έχω ασχοληθεί και παλιότερα μαζί του) και είναι ο εν λόγω δήμαρχος που είπε, τί λέτε, στους εργαζόμενους στα δυο Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που διαθέτει ο δήμος του, αλλά αδυνατεί να τα συντηρήσει:

"Δεν μπορώ να σας βάλω στο ταμείο ανεργίας όταν θα κλείσουν τα 2 κέντρα, διότι δεν μπορώ να εξασφαλίσω φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα"

Κατά συνέπεια, αφού απολυθούν και αφού έχουν να λαμβάνουν μισθούς 10-11 μηνών, δεν θα μπορούν να δικαιολογήσουν την εργασία τους στον ΟΑΕΔ και να μπουν, τουλάχιστον, στο ταμείο ανεργίας.

Και ο άθλιος αυτός συνεχίζει να γελάει σε κάθε εμφάνισή του, ακριβώς όπως στο καρέ της φωτογραφίας (στην οποία, παρεπιμπτόντως, έχει πέσει μπόλικο φότοσοπ!) και να υποτιμά την νοημοσύνη μας.

Και δεν ντρέπεται και λιγάκι, ο τιποτένιος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου