28 Ιουλ 2009

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ!


Το διεθνές ξέχεσμα που έπεσε από τον μεγάλο σκηνοθέτη μας Κώστα Γαβρά είναι αρκετό γι αυτόν τον πανηλίθιο Σαμαρά, εκ των πρωτεργατών της αλβανοθάλασσας και των ψευδορωσοποντίων που κατέκλυσαν την Ελλάδα από τις αρχές του 1990 μετά την περίφημη δήλωση - πρόσκλησή του ως υπουργού - τότε- Εξωτερικών του Μητσοτάκη!

Αυτό το επικίνδυνο αρχίδι με το ξεγελαστικό χαμόγελο, ανήκει στην σχολή των φιλόδοξων πολιτικάντηδων που έχουν μοναδική ικανότητα στο... κλώτσημα της καρδάρας με το γάλα!

Οι γκάφες τους είναι παροιμιώδεις (όπως και του... συναδέλφου του Θόδωρου Πάγκαλου) και είναι αυτές που δεν θα του επιτρέψουν ποτέ να διεκδικήσει το αρχηγιλίκι στην ΝΔ. Υπάρχει άλλωστε και το Μητσοτακέικο...

Για την Ιστορία βάζω και γω το βιντεάκι, ένα μέρος του οποίου λογόκρινε ο αδικαιολόγητος καθηγητής Παντερμανλής, δ/ντής του μουσείου Ακρόπολης, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ!

Το επίμαχο κομμένο κομάτι, είναι αυτό που δείχνει ρασοφόρυς (παλαιοχριστιανούς) να συμμετέχουν κι αυτοί στο γκρέμισμα του Παρθενώνα (όσοι δεν το είδατε ακόμα είναι στο 1:40 περίπου).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου