13 Ιουλ 2009

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;


Το δυσκίνητο, άθλιο και απατεωνίστικο κράτος - Μπανανία που ζούμε εξετάζει την απελευθέρωση των πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων ΚΑΙ στους νομούς Θεσσαλονίκης και Αττικής.

Οι ηλίθιοι κοιμισμένοι μανδαρίνοι της Πολιτείας, ξύπνησαν μετά από χρόνια και σκέφτηκαν το αυτονόητο (κατόπιν βέβαια και των "παροτρύνσεων" των εμπόρων αυτοκινήτων, αφού κάτι τέτοιο θα ανανεώσει την αγορά νέων αυτοκινήτων), ότι, δηλαδή, οι νέοι ντιζελοκινητήρες ΔΕΝ ρυπαίνουν όπως οι παλιοί, αλλά είναι στο ίδιο επίπεδο, περίπου, με τους βενζινοκινητήρες, αρκεί να συντηρούνται σωστά!

Εδώ και χρόνια, ωστόσο, ο νεοέλληνας είχε καταφέρει να παρακάμψει τους ηλίθιους αυτούς, καθώς αγόραζε αυτοκίνητο με πετρελαιοκινητήρα από αντιπρόσωπο της επαρχίας και το κυκλοφορούσε κανονικά στην Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

Η Τροχαία έχει πάψει από καιρό να κάνει τέτοιου είδους ελέγχους.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, που λίγοι γνωρίζουν είναι το εξής και έχει να κάνει με την ασφάλεια της ζωής μας, για την οποία αδιαφορούν πλήρως οι πανίβλακες πολιτικοί:

Τα αυτοκίνητα πετρελαίου ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ!!! Εξαιρετικά δύσκολα θα πάρει φωτιά ένα τέτοιο αυτοκίνητο καθώς το βραδύκαυστο πετρέλαιο δεν αρπάζει όπως η βενζίνη!

Φανταστείτε πόσοι συνάθρωποί μας θα ζούσαν σήμερα, αν είχαν τέτοιο αυτοκίνητο και όχι το κλασικό βενζινοκίνητο!

2 σχόλια:

  1. απιστευτο δεν το ειχα φανταστει.ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω την εντύπωση οτι η απαγόρευση αφορά ΜΟΝΟ στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στο χώρο του λιμανιού του Πειραιά και στο χώρο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης... Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας προσθέσει πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή