14 Μαΐ 2009

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΒΙΑΝΕΞ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ...


To χειρότερο, δε, από αυτήν την διεθνή μιζοφορία των απατεώνων δεν είναι η υπερκοστολόγηση των προϊόντων τους, αλλά η ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ, πολλές φορές, προώθηση των ιατρικών φαρμάκων και σκευασμάτων τους, από τους πανηλίθιους και άχρηστους γιατρούς της χώρας.

Αυτοί ο άθλιοι, δήθεν επιστήμονες, φορτώνουν με φάρμακα τους πελάτες τους προκειμένου να κερδίσουν ένα ποσό χρημάτων ή ένα ταξίδι.

Πρέπει κάποια στιγμή να τα πούμε εδώ και για τον ρόλο των ιατρικών επισκεπτών, οι οποίοι δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι επίσημοι λαδωτές των εταιριών αυτών με κύριο στόχο γιατρούς και φαρμακοποιούς.

Σε αυτό το θέμα εμπλέκονται ΑΜΕΣΑ και οι ελληνικές εταιρίες με πρώτη και καλύτερη την ΒΙΑΝΕΞ των αδελφών Γιαννακόπουλων.

Ίσως, των μεγαλύτερων απατεώνων της σύγχρονης ιστορίας μας, τους οποίους δεν τολμά να αγγίξει κανένας δειλός πολιτικός, εισαγγελέας ή δημοσιογράφος.

2 σχόλια:

  1. ολοι τα παραλετε.ειμαι ιατρικος επισκεπτης 10 χρονια...και δυστυχως το επαγγελμα μας ειναι παρεξηγημενο.η δουλεια μας ειναι να ενημερωνουμε κ να υπενθυμιζουμε τα φαρμακα μας.
    δεν κανει για ολους τους ασθενεις η ιδια αντιβιωση η το ιδιο αντσταμινικο ...ολα τα φαρμακα κανουν δουλεια με τα υπερ κ τα κατα τους και κανενας γιατρος δεν θα επαιζε με την υγεια των ασθενων του.
    ποια ειναι λοιπον η αληθεια?????

    η αληθεια ειναι μια ..ποτε οι ασθενεις δεν θα καταλαβουν ποσο χρησιμο ειναι το επαγγελμα του ιατρικου επισκεπτη στον ιατρικο χορο....οσον αφορα την ενημερωση κατι που θα επρεπε δηλαδη να εχει αναλαβει το κρατος να κανει.κατι που ακομα επρεπε να εχει αναλαβει το κρατος ειναι τα εξοδα των γιατρων στα ιατρικα συνεδρια.εκει που οι γιατροι δηλαδη ενημερωνονται για τα τελευταια δεδομενα στον ιατρικο χορο.αυτα λοιπον τα εξοδα (εγγραφες κ τ λ )τα καλυπτουν σε καποιες περιπτωσεις οι φαρμακευτικες εταιρειες.
    αν θεωρειτε αρνητικο την καλυψη των εξοδων για την σωστη ενημερωση του γιατρου σας...τι να πω...σας λυπαμαι.
    αν κατι θα επρεπε να μας προβληματισει ολους σαν ασθενεις(γιατι και οι ιατρικοι επισκεπτες ασθενουν)ειναι ο χρηματισμος καποιων γιατρων (φακελακι)οχι ολων ,για να κανουν απλα κ μονο την δουλεια τους αυτο που σπουδασαν αυτο που στην τελικη επελεξαν να σπουδασουν..
    τα εξοδα για να ενημερωθει ο γιατρος μου και να με θεραπευσει δεν ειναι χρηματισμος .....χρηματισμος ειναι να αρνητε ο γιατρος να κανει την διαγνωση κ την θεραπεια του πατερα μου αν δεν του δωσω τον αναλογο φακελο.
    και το χειροτερο απολα ειναι οτι το φακελακι θεωρειτε πλεον δεδομενο οτι θα δωθει στον γιατρο ειδικα αν αφορα χειρουργικη επεμβαση.ας κοιταξουμε λοιπον πρωτα να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα και ας μας αφησετε και εμας (τους ιατριους επισκεπτες)να κανουμε την δουλεια μας απο την οποια πληρωνομαστε και ζουμε αξιοπρεπως τις οικογενειες μας

    ενα τελευταιο σχολιο που ισως δεν γνωριζουν πολλοι ειναι οτι ολοι οι ιατρικοι επισκεπτες ειναι πτυχιουχοι και εχουν σπουδασει επαγγελματα σχετικα με τον χορο αυτο---γιατροι φαρμακοποιοι χημικοι κ τ λ ---μη τους υποτιματε λοιπον γιατι μεθαυριο ισως το δικο σας παιδι επιλεξει το επαγγελμα αυτο ....οταν θα εχει το πτυχιο του στο χερι κ δεν θα μπορει να απορροφηθει στον χωρο που τον ενδιαφερει....γι αθτο τον λογο καταληξαμε οι περισοτεροι ιατρικοι επισκεπτες

    ειναι ενα επαγγελμα δυσκολο κουραστικο κ αγχωτικο δεν ειναι τυχαιο οτι το 40%των ιατρ.επισ. δεν προλαβαινει να βγει στην συνταξη.....εχει φυγει πολυ νςριτερα ...απο εγγεφαλικα καρδια κ τ λ....ειμαι συζυγος κ μητερα λατρευω την οικογενεια μου αλλα δεν μπορω να την χαρω γιατι ειμαι ολοι μερα στους δρομους ..ξεκιναω το πρωι στις 8 και σχολαω στις 9.30 το βραδυ....και ειμαι μολις 29 ετων

    απλα σεβαστητε το επαγγελμα μας και την ταλαιπωρια μας
    ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως πρόσωπο να σε σεβαστούμε κυρία μου, αλλά γιατί να σεβαστούμε το απαράδεκτο επάγγελμά σου και την ταλαιπωρία σου; Εσύ το διάλεξες να είσαι 29 ετών και να εργάζεσαι 13,5 ώρες την ημέρα.
    Ποιός σου είπε ότι μπορείς να υποκαταστήσεις το κράτος - Μπανανία που ζούμε και να κεράσεις... συνέδρια και ενημέρωση στους γιατρούς;
    Για την ψυχή της μάνας τους τα κάνουν οι φαρμακοβιομηχανίες;
    Για το φακελάκι τα έχω πει... φταίει ο μαλάκας Έλληνας και όχι ο γιατρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή