27 Μαΐ 2009

ΕΛΕΟΣ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ!


Ακόμα και φανατικός Ολυμπιακός να είσαι (αλλά να έχεις και λίγο νιονιό... να σου κόβει λίγο) αισθάνεσαι μια ανατριχίλα με το νέο σόου αηδιαστικών δηλώσεων του Κόκκαλη με αφορμή την πρόσληψη Κετσπάγια.

Το σύνολο των απαράδεκτων και ρατσιστικών δηλώσεων του ποδοσφαιρικού αυτού νταβατζή της χώρας θα το διαβάσετε αλλού. Εκείνο που θέλω, μόνο, να πω γι αυτόν τον κοπρίτη είναι ένα.

Με τις μαλακίες που έχει κάνει στην Ελλάδα και τον άκομψο τρόπο με τον οποίο έχει κλέψει τόσα πρωταθλήματα, η Ευρώπη θα τον γαμάει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Εκεί το πουλί του είναι κοντό και δεν έχει την δυνατότητα να... παρέμβει!

Κι αν ξαναδεί προπονητές επιπέδου Βαλβέρδε να έρχονται στην ιστορική ομάδα του τα ερχόμενα 5 χρόνια, εγώ θα γίνω πούστης και θα αρχίσω πιάτσα στην Συγγρού.

2 σχόλια:

  1. Ρε φίλε δεν γίνεται να κάτσει καμιά στραβή και να τον πετύχει κανένας Βαλβέρδε στην Ευρώπη και να του πετάξει του θείου 5 μπαλάκια;

    Υ.Γ.

    Γαύρος είμαι αλλά έχω αηδιάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί "στραβή"; Είναι βέβαιο ότι θα τον πηδάνε όπου τον βρουν. Εκεί είναι κοτοπουλάκι για την ευρωπαϊκή κλίκα. Και το στοματάκι του Βαλβέρδε αλλά και του κάθε Βαλβέρδε δεν θα σιωπήσει να είσαι βέβαιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή