11 Μαΐ 2009

ΕΡΓΑ & ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ


Ούτε τον διαχωρισμό μεταξύ μιας απλής παρουσιάστριας και μιας έμπειρης δημοσιογράφου - παρουσιάστριας, μπορεί να κάνει αυτός ο ανίκανος κρατικοδίαιτος Παναγόπουλος της ΕΡΤ.

Θέλει να διώξει την Πόπη Τσαπανίδου, καταξιωμένη ρεπόρτερ της Θεσσαλονίκης, και να βάλει στην θέση της αυτό το ξόανο την Ντένια Σαρακίνη, μια παντελώς άσχετη με την δημοσιογραφία, παρουσιάστρια.

Γι αυτήν την κυρία που με το γλύψιμό της πήρε αρχικά μια εκπομπή στην ΕΡΑ και μετά άρχισε να παρουσιάζει δελτία ειδήσεων στην κωλοΕΡΤ των ανικάνων, ο γίγας Δημήτρης Κωσταντάρας έχει πει πολύ παλιά, όταν η μαντάμ αυτή "σπούδασε" σε ιδιωτικό κολλέγιο όπου δίδασκε ο πρώην δημοσιογράφος - βολευτής: "Απαγγέλεις από την μύτη σαν τον... Νιόνιο του Καραγκιόζη".

Η Σαρακίνη ουδέποτε ασχολήθηκε με το πραγματικό ρεπορτάζ ώστε να ψηθεί στον φούρνο της καθημερινότητας. Μια ζωή έμαθε να της δίνουν τις ερωτήσεις στο ακουστικό την ώρα της εκφώνησης (όταν έβγαζε κάποιον δημοσιογράφο σε παράθυρο).

Φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται για συνεντεύξεις εφ΄όλης της ύλης (που να μπαίνει σε περιπέτειες το... μαγαζάκι τώρα!) ή για... δημοσιογραφικές έρευνες! Άσε καλύτερα... να ασχοληθούμε με τα μπικουτί μας και το χρώμα κραγιόν που θα φορέσουμε σήμερα...

Αυτήν την άσχετη θέλει ο άχρηστος Παναγόπουλος να την βάλει στη θέση της θεάς και συμπαθούς Πόπης, επιδεικνύοντας νοοτροπία κοινού νταβατζή που έχει την λογική του... "το μοναστήρι νάναι καλά και από καλόγριες..." 

Άμα θέλεις να κάνεις τέτοιου είδους κουμάντο, άθλιε κρατικοδίαιτε πρόεδρε, τότε να φροντίσεις να κόψεις το χαράτσι της ΕΡΤ, που πληρώνουμε όλοι σαν μαλάκες που είμαστε, μέσω της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου