3 Μαΐ 2009

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ "YESMAN" ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ


Με τροπολογία που κατέθεσε στην βουλή των προβάτων, ο δούλος των μεγαλοεκδοτών της χώρας, ο βλαξ Παπαθανα-σίου, επεκτείνεται επί τριετία η μη φορολόγηση του 2% των ακαθάριστων εσόδων των επιχειρήσεων στον χώρο της ενημέρωσης.

Προσοχή για να μην ξεχνάμε! Είναι ο ίδιος άνθρωπος που, ως υφυπουργός Οικονομίας, κόντεψε να... λιποθυμήσει απ΄τον τρόμο του, όταν η Επιτροπή Ανταγωνισμού του παρουσίασε στοιχεία ενοχής της Vivartia στο καρτέλ του γάλακτος!

Παραμένει "νόμιμη",  λοιπόν, για μια ακόμη τριετία η διακίνηση μαύρου χρήματος από ΜΜΕ και μειώνονται τα έσοδα του κράτους. Και, ασφαλώς, το... μικρό αυτό θεματάκι θα αποσιωπηθεί ΠΛΗΡΩΣ από εφημερίδες, ραδιόφωνα και TV.

"Είναι λυπηρό, γράφει κατ΄εξαίρεσιν σε άρθρο της η Καθημερινή, πώς αυτή η κυβέρνηση, η οποία εξελέγη με τη σημαία της εξυγίανσης της χώρας από τον ασφυκτικό κλοιό της διαπλοκής, υπεχώρησε εν τέλει στις πιέσεις ισχυρών συμφερόντων.

Ο κλάδος του Τύπου δοκιμάζεται πράγματι από μια χωρίς προηγούμενο κρίση. Αν η κυβέρνηση θέλει να τον βοηθήσει, θα έπρεπε να το κάνει με άλλους τρόπους, όχι με την ενίσχυση αδιαφανών και παρασιτικών στοιχείων. Η τροπολογία αυτή δίνει το λάθος μήνυμα σε μια στιγμή που υποτίθεται ότι το κράτος θέλει να πατάξει τη φοροδιαφυγή".

Άθλιοι και τυχοδιώκτες ακόμα και τώρα που ξεψυχάνε. Και το δυστύχημα είναι ότι αυτοί που έρχονται είναι χειρότεροι!!!

2 σχόλια: