7 Μαΐ 2009

ΤΟ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΝΑ ΦΥΣΗΞΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!

"Θα βρούμε λεφτά στα ταμεία της χώρας χωρίς διαφθορά και χωρίς σπατάλες" Ουάου!

"Επί Νέας Δημοκρατίας τα λεφτά της χώρας πήγανε στα δωράκια και στις φοροαπαλλαγές και όχι στην Παιδεία και στην Υγεία" Ουάου!!!

Τάδε έφη, σήμερα, ο μεγάλος αναμορφωτής της χώρας, ο εγγονός του γέρου της Δημοκρατίας, ο γιος του Αντρέα Παπανδρέου και, κυρίως, ο καναδοαναθρεμμένος κανακάρης της Μάργκαρετ Τσαντ, ο βλαξ Γιωργάκης Παπανδρέου.

Ο πολιτικός των μεγάλων ρήξεων. Ο άνθρωπος ο οποίος, με την σειρά του κι αυτός, θα επιφέρει την μεγάλη αλλαγή στην χώρα μας και θα πατάξει την διαφθορά και τις σπατάλες.

Βρε ουστ...

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΛΙΓΟ ΒΑΡΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?
    Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΙΟΛΑΣ...

    ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΛΙΓΟ ΒΑΡΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ

    Ο GEORGE ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΩΣ ΤΩΡΑ-ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπημένε μου, πώς δεν έχει κυβερνήσει; Υπουργός Εξωτερικών, Πολιτσμού και Παιδείας έχει κάνει (μήπως ξέχασα και κάτι, δεν θυμάμαι). Εκτός από την άνευ κόστους "μαγκιά" που είχε κάνει με τον Πάχτα δε θυμάμαι κάτι ξεχωριστό για να πιστέψω ότι θα αλλάξει κάτι. Αντιθέτως πιστέυω ότι θα τα κανει χειρότερα.
    Πάντως είναι σεβαστή η άποψή σου και, βεβαίως, μπορείς να ασκήσεις κριτική είτε με σχόλια στο δικό μου μπλογκ (που φυσικά θα αναρτηθούν ό,τι και να λες) είτε στο δικό σου.
    Νάσαι καλά και να είσαι μαχητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΧΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ...

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή