24 Μαΐ 2009

Η ΚΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!


Τούτη η ξεπερασμένη πολιτικάντης με την ξύλινη γλώσσα διαθέτει ένα... μικρό σπιτάκι στην Μύκονο αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ!!!

Το αγόρασε κοψοχρονιά από τοπάρχη του νησιού και δυο μπάτσους λέει το σημερινό Πρώτο Θέμα.

Ταυτόχρονα, στην εφημερίδα αποτυπώνεται και ένα... σκανδαλάκι της κυρίας αυτής, με το οποίο φρόντισε να βγάλει αρκετά παραπάνω από αυτά που της χρειάζονται για να ζήσει!

Το Πρώτο Θέμα. βεβαίως βεβαίως, του απατεώνα Μπόμπολα πια, βγάζει το θέμα ευχαρίστως καθώς ο μεγαλοεργολάβος αυτός περιμένει το βρόμικο και άθλιο ΠΑΣΟΚ για να συνεχίζει να τρώει με χρυσά κουτάλια και να αρπάζει τα μεγάλα δημόσια έργα με καταφανώς συμφέροντες όρους γι αυτόν.

Από την Σκύλα στην Χάρυβδη τραβολογιέται ο μαλάκας ελληνικός λαός, ο οποίος αναμένεται να πάρει μια μικρή εκδίκηση στις ευρωεκλογές, αδιαφορώντας γι αυτούς τους αλήτες και δίνοντας την ψήφο του στην προσωπική του διασκέδαση και ψυχαγωγία.

4 σχόλια:

  1. Ρε φιλε θα με τρελλανεις? Εγω δεν βλεπω βιλλα αλλα 4 σπιτακια σε ενα μη καλα διαμορφωμενο μερος( ουτε δρομο για να πηγαινεις δεν βλεπω) και προφανως της ανηκει το 1 απο τα 4 γιατι αλλιως θα το εγραφε.Και προφανως τα 56 στρεμματα ειναι ολη η περιοχη μαζι που σιγουρα δεν της ανηκει ολη. Ουτε πισινες βλεπω ουτε κατι αλλο εντυπωσιακο περα απο την θεα . Αλλο ενα ψεμα απο το Θεμα-ο. Ρε αυτος ο βρωμικος πολεμος που αποσκοπει? Βρηκαν μια γυναικα συμπαθη και εξυπνη και επειδη δεν τους εξυπηρετει την χτυπανε? Αν και ειναι υποκειμενικο και θεμα αισθητικης διαφωνω με τον χαρακτηρισμο σου για την πατριανακου αλλα επαυξανω για τα τρωκτικα μπομπολα κτλ και πρεπει να προβληματιστεις γιατι την πολεμανε βρωμικα οι ανηθικοι.
    Ορισμος :κιτρινη δημογραφια= Πρωτο Θεμα. Δυστυχως , κυκλοφορουν ελευθεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σπίτι ακριβό ή φθηνό, είναι το αποτέλεσμα. Το ζητούμενο για μένα φίλε μου δεν είναι αν διάλεξε ή όχι να μείνει σε τέτοιο σπίτι αλλά η μεθόδευση της αγοράς, η αποφυγή φόρων προς το κράτος και, κυρίως, από πού απέκτησε τα χρήματα για την αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re ante na xatheite paliokomoynia poustides

    ΑπάντησηΔιαγραφή