16 Μαΐ 2009

ΤΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΜΑΓΓΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ!


Αντε να σας τα πω για τα Μαγγιράκια, αφού επιμένετε, αν και δεν το συνηθίζω. Θα τα πω πριν γίνει κανένα "μπαμ" απόψε στην μετάδοσή τους για να μην γίνω... μετά Χριστόν προφήτης!

Τα κοριτσάκια αυτά τα ξέρω από πρώτο χέρι (μη ρωτάτε από πού!) αλλά και όλο τους το σόι. Στην οικογένεια του Χρήστου Μαγγίρα, λοιπόν,  το μεγάλο ταλέντο (ένας πραγματικός stand up comedy κομφερανσιέ) είναι ο μεγάλος αδερφός Γιώργος.

Και μορφωμένος είναι και ασταμάτητο χιούμορ και λέγειν διαθέτει. Το πώς η αμόρφωτη και ατάλαντη Ματίνα (και όχι Ματθίλδη όπως ξιπασμένα θελει να περάσει) έγινε μέλος του θιάσου Λαζόπουλου και η Μπέτυ από μανεκέν μας προέκυψε... κομφαρανσιέ, μόνο στο Ελλαδιστάν των μετρίων το συναντάμε!

Οι κοπέλλες είναι απολύτως ατάλαντες και... απλώς τυχερές. Ο, δε, Γιωργάκης, (με τον οποίο θα γελούσαμε ασταμάτητα, γνήσιο ταλέντο σαν τον Πέτρο Φιλιππίδη) αποφάσισε να γίνει διαφημιστής ο μαλάκας και χάθηκε!

Σε ότι αφορά την μετάδοσή τους στη Γιουροβίσιον τί περιμένατε μαλάκες μου;

Στην κρίσιμη στιγμή (όταν στον προκριματικό έμειναν οι δυο τελευταίες αναγγελίες των χωρών που προκρίθηκαν) φάνηκε η τραγική αδυναμία τους να κρίνουν δημοσιογραφικά την κατάσταση.

Εκείνη την ώρα, η ουσία ήταν ότι απέμεναν δυο θέσεις και δεν είχαν περάσει ΑΚΟΜΑ τα δυο μεγάλα φαβορί η Ελλάδα και η Νορβηγία. Η ανάλυση της κατάστασης, που έπρεπε γίνει άμεσα, ΠΗΓΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ!

Με τα "αχ και βαχ" και με τα απορημένα "λες να μην περάσουμε;" δεν σώζεται η κατάσταση, αποτυχημένε Τζόνι Καλημέρη!

Αρκεί να φανταστείτε τί θα γινόταν αν στην θέση τους ήταν η δημοσιογράφος Δάφνη Μπόκοτα (η οποία μπορεί να είχε τα μειονεκτήματά της, αλλά εκεί που θα την χρειαζόταν οι τηλεθεατές ήταν γάτα!). Ήξερε και μερικές γλώσσες παραπάνω η κοπέλα!

Όσο για τις άλλες επιλογές της ηλίθιας ΕΡΤ, τις προηγούμενες χρονιές, σας θυμίζω τις τραγικές μαλακιες που έγιναν:

  • Την χρονιά που κέρδισε η Παπαρίζου, η κοιμισμένη Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι η θεά Έλενα ήταν πρώτη ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, καθώς η διαφορά που είχε διαμορφωθεί δεν μπορούσε να ανατραπεί!

  • Για το ανόητο δίδυμο Μπακοδήμου - Σεργουλόπουλου, σας θυμίζω, απλώς, την ευχή της Μαρίας όταν άρχισε το τραγούδι των Σκοπίων: "Καλή επιτυχία... Μακεδονία"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου