27 Μαΐ 2009

ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ: ΕΣΚΑΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!


Έφτασε η ώρα και το περίφημο... πλήρωμα του χρόνου, για να καταρρεύσουν και να ρίξουν τις μάσκες τους και αυτά τα "αέρα - πατέρα" ασφαλιστικά συστήματα του τόπου μας (αλλά και του υπολοίπου κόσμου, καθώς τα δικά μας είναι απλή αντιγραφή των ξένων).

Πρώτη - πρώτη η "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ" η μεγάααλη εταιρία η οποία, αν θυμάστε το διαφημιστικό σποτ της, πληρώνει αμέσως! Ε, τώρα θα αλλάξει και θα γίνει η εταιρία που... κάποτε πλήρωνε αμέσως!

Ψωμιάδης είναι το όνομα του μεγαλομετόχου της (παντού το βρίσκουμε αυτό το επιθετάκι και δεν είναι και ο καλύτερος οιωνός, ε;), αυτού του κυρίου που δήλωσε θρασύτατα ότι θα αυξήσει το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας για να καλύψει το τεράστιο έλλειμα που οδήγησε την σχετική επιτροπή στην δέσμευση της περιουσίας της εταιρίας, προκειμένου να προφυλαχτούν οι υπάρχοντες ασφαλισμένοι. (πατήστε εδώ και θα διαβάσετε λίγα πράγματα γι αυτόν και τα έργα και ημέρες του)

Τώρα θα αυξήσεις το μετοχικό κεφάλαιο ρε αληταρά; Τώρα που είναι, μάλλον, αργά;

Το σχεδόν βέβαιο λουκέτο της εταιρίας μπορεί να καλύψει (αν και αμφιβάλλω) τους χιλιάδες ασφαλισμένους στον τομέα του αυτοκινήτου αλλά δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να καλύψει τα κορόιδα τους Έλληνες που πίστεψαν τους ψευταράδες ασφαλιστές και έκαναν τις περίφημες ασφάλειες ζωής (στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα διαχείρισης των δικών μας χρημάτων απο αυτούς τους ανίκανους). Εκεί το χρήμα είναι τόσο πολύ που δεν φτάνει το μετοχικό κεφάλαιο ακόμα και αν δεκαπλασιαστεί!

Έτσι δεν είναι απατεώνα Ψωμιάδη; Εσύ φυσικά δεν πρόκειται να φτωχύνεις, ούτε να χάσεις έστω μια από τις βίλες σου!

Και εδώ είμαι να το θυμηθείτε: Στην δεκαετία που έρχεται, έως το 2015, ολοκληρώνουν τον αποταμιευτικό κύκλο τους τα περισσότερα συμβόλαια ζωής που έκαναν οι Έλληνες και στις υπόλοιπες απατεωνο-εταιρίες από την εποχή που άρχισε το μεγάλο παραμύθι στα μέσα της δεκαετίας του 80.

Εκεί να δείτε τί θα γίνει! Με πρώτη την Ιντεραμέρικαν και τις υπόλοιπες να ακολουθούν (ALICO, NATIONALE NETHERLANDEN κλπ) θα βαρέσουν ένα μεγαλόπρεπο λουκέτο και οι καημένοι οι ασφαλισμένοι που περιμένουν να αποζημιωθούν, θα πάρουν, απλά, τα αρχίδια τους!

18 σχόλια:

  1. Που να δεις και τα όργια που έγιναν με την ΑΣΠΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ το 2000 μεγάλε. Που είχε μπει στην τερατώδη αύξηση κεφαλαίου της κλωστουφαντουργίας Δουδος συμφερόντων θωμά Λαναρά . Εκεί να δεις πως ξεκοκκάλισαν τα λεφτά του κοσμάκη. Αλλά τότε ήταν PASOK business αυτα. Τους τιμώρησε ο Λαός κατα την Αννούλα του Χιονιά και τώρα πρέπει να τους ξαναφέρει.Γι αυτό συνέχισε να μας χειραγωγείς μεγάλε...Keep walking που λέει κι ο δικός σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός... δικός μου βρε παικταρά; Είσαι καλά ή βλέπεις μονόχρωμα σε ό,τι γράφω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Μπόμπερ, ίσως θα έπρεπε να βγεις να τα πεις αυτά, με ονοματεπώνυμο και με τον φόβο αγωγής από την εταιρεία αυτή...
    Έλεος με την παραπληροφόρηση του κάθε "γνώστη" που θα μπορούσε να ήταν και εκ του πονηρού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα τόκανα όπως λες φίλε ανώνυμε, αν συνέτρεχαν οι δυο απλοί παρακάτω λόγοι:

    1) Είχαμε σοβαρή και δίκαιη Δικαιοσύνη και όχι διεφθαρμένους και επίορκους δικαστές

    2) Αν είχα την ίδια οικονομική επιφάνεια με τον λεγάμενο ώστε να μπορώ να δώσω τα ίδια χρήματα στα καθίκια τους δικηγόρους. Εναλλακτικά αν μπορούσαμε να πάμε σε δίκη -αμφότεροι- ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.

    Βλέπεις ότι δεν μασάω λόγια και μιλάω ευθέως για τους λόγους που δεν εμφανίζομαι.
    Εδώ, εσύ μια απλή πρόταση την κάνεις ανώνυμα, φαντάσου εμένα το φτωχαδάκι να μπλέξω με τον αλήτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΑΣ ΚΑΤΕΠΛΗΞΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πες μου τί νούμερο μπικίνι φοράς να σου στείλω ένα δώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑ Νο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΚΤΩ(8) ΟΡΟΦΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπομπερ ...... Αντε και γαμήσου. Μίλα με στοιχεία και όχι με παπαρολογίες .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΛΑΣΤΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ!!!

    Και να πω και κατι αλλο, η εταιρεία πούλαγε unit link, δηλαδη αμοιβαιο κεφάλαιο εγγυμένο το οποιο σου έδινε και τόκο. ASPIS PLUS το όνομα του.
    Με απλά λόγια βάζεις 1.000 Ευρώ π.χ. μετά απο 10 χρόνια ,δεν παιρνεις τα 1.000 τα εγγυημένα, αλλά σου δινουν και κατι παραπάνω τόκο. Αυτό δεν το κάνουν ούτε τραπεζοασφαλιστικοί οργανισμοι μεγαλύτεροι κατα πολύ απο την ΑΣΠΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΩΡΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΕΚΤΙΣΕ.
    ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ 'Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ?
    Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ?ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχει δώσει αλλά πολύ λιγότερα από αυτά που έχουν πάρει απατεώνες για να πλουτίσουν με τα ψέματά τους.
    Η απάντηση σε αυτά που ρωτάς είναι κυρίως στις λέξεις "εντολές" και "εκπαίδευση" που αναφέρεις.
    Οι εντολές που έπαιρναν οι ασφαλιστές ήταν φυσικά προς το συμφέρον της ετιαρίας και σε βάρος του πελάτη-θύματος.
    Η εκπαίδευση συνίστατο στο να αναπτυχθεί η τεχνική απαντήσεων και να υπερκεράσει ή να απαλύνει τις λεγόμενες "αντιρρήσεις" που θα πρόβαλε η πλειοψηφία των αθώων πελατών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειμαι 12 χρωνια στην Ασφαλιστική αγορά, ως Ασφαλιστικός και Χρηματοοικονομικος Σύμβουλος. Εχω 90 πελάτες στην Ασπις Προνοια με συμβόλαια ζωής!!!. Μας ελεγαν να μην ανησυχούμε, οτι η Εταιρεία βάλεται οπως και παλαιότερα η Interamerican, οτι υπάρχουν συμφέροντα και πουλημένοι, οτι κανουμε αυξηση μετοχικού κεφαλαιου και αυτό τρομάζει τις ΜΕΓΑΛΕΣ (Αλλες) εταιρείες και να μην ανησυχούμε. Ο Ψωμιαδης Φερεγγυος κλπ κλπ.
    Εγω αυτή τη στιγμη Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Α Φ Η Κ Α.
    Εσβησε οτι ειχα κτισει με απίστευτο κόπο και αυταπάρνηση.
    Ντροπή τους (Σε οποιον φταίει)
    Ο κοσμακης ακουει εμάς. Βλέπει στο πρόσωπό μας την Εταιρεία που εχουμε πίσω μας.
    Ειμαστε εκπρόσωποι ενος ομίλου και ομως εχουμε Αγνοια.
    Ας φρόντιζε το κράτος να βγάζει τα χρεη της καθε εταιρείας στη φόρα και να μην ψαχνουν για λαδωματα τελευταίας στιγμης (Τετοια πράγματα ακουσα σήμερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επι ΠΑΣΟΚ δημιουργηθηκε και ανδρωθηκε. Φουσκα μια ζωή απο τότε που προαγοράσαμε τις ηρωικές μετοχές της πριν μπει στο ΧΑ σε 5πλάσια τιμή. Αυτα τα αίσχη δεν τα βλέπουν οι ψηφοφόροι που θέλουν να ξαναφέρουν τους λωποδύτες του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kai ti ginetai twra me afta ta ASPIS Plus? ki egw thne xw pathsei!
    Perimenoun na valoun epitropo leei kai tha apozhmiwsoun...
    me ti apothema?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kai ti ginetai twra me afta ta ASPIS Plus? ki egw thne xw pathsei!
    Perimenoun na valoun epitropo leei kai tha apozhmiwsoun...
    me ti apothema?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 'Εχω δύο χρόνια ασφαλιστικό γραφείο, αλλά μετράω πολλά χρόνια στον χώρο λόγω του ότι οι γονείς μου είναι μέσα σε ασφαλιστικές εταιρείες. Ένα έχω να πω και ειδικά επειδή πιο πάνω διάβασα πως ένας συνάδελφος καταστράφηκε λόγω της Ασπίς. Η ασπίς αργοπέθαινε χρόνια τώρα...για τις άλλες 3 εταιρείες, το λουκέτο το περιμέναμε πολύ νωρίτερα..όπως κ για όλες τις εταιρείες που έχουν κλείσει τελευταία!έχω χάσει πολλόυς πελάτες τα τελευταία χρόνια επειδή δεν τους ασφάλισα στις λεγόμενες φθηνές(με μικρή απόκλιση στα ασφάλιστρα από τις υπόλοιπες) εταιρείες οι οποίες χθες έκλεισαν...γιατί ο χώρος είναι μικρός και ΟΛΟΙ υποψιαζόμασταν πως αυτό θα συνέβαινε..γιατί για 200€ αποζημίωση η εταιρίες αυτές έδιναν ημερομηνία πληρωμής σε 3-4-5 μήνες.Με έλεγαν χαζή γιατί προτιμούσα να χάσω μερικούς πελάτες από το να έρθω στην δυσάρεστη θέση που πολλοί συνέδελφοι ήρθαν χθες, να τους ανακοινώσω πως έχασαν τα λεφτά τους, να χάσουν την εμπιστοσύνη τους σε μένα. λυπάμαι μόνο για όσους έμειναν άνεργοι όπως επίσης κ για χιλιάδες ασφαλισμένους που έχασαν τα χρήματά τους,ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ,ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!Ότι κ να έλεγε λοιπόν ο οποιοσδήποτε Ψωμιάδης,εμείς βγάζουμε το ψωμί μας από όλους αυτούς τους πελάτες που μας εμπιστεύονται και έμπρακτα αυτές οι εταιρείες κάθε άλλο παρά δικαίωναν όσα έλεγαν οι Πρόεδροί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 10-12 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.

    ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή