9 Μαΐ 2009

ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΒΟΥΒΑΛΟΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ


Με τις πέτρες! Ναι, με τις κοτρώνες πρέπει να τους πάρουν όλους αυτούς τους απατεώνες, με πρώτον τον χοντρό, βλάκα και δυσκίνητο πρωθυπουργό.

Ο άθλιος έκλεισε την βουλή με πρόφαση τις ευρωεκλογές και παρέγραψε, έτσι, όποιο άλλο σκάνδαλο θα ερχόταν στην επιφάνεια μέχρι το τέλος του μήνα. Όχι ότι θα γινόταν τίποτα ουσιαστικό, αφού και πάλι η Δεξιά θα υπέκφευγε και κανείς δεν θα πήγαινε στο δικαστήριο.

Πρέπει να έχει γίνει μεγάλο παχύδερμο και μεταφορικά, πάντως, καθώς δεν έχει αντιληφθεί τις συνέπειες την μεγίστης μαλακίας που έκανε.

Μπορεί ο κουτοπόνηρος Πάκης να τον έπεισε να το κάνει Παρασκευή βράδυ για να πιάσει στον ύπνο τα κανάλια, αλλά τα μπλογκς που τα διαβάζουν περισσότεροι νοήμονες, ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!

Δεν ξέρω τί σχέση έχει με αυτό ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, καθώς τυπικά το διάταγμα υπογράφεται από αυτόν, ωστόσο το βέβαιο είναι ότι η πρακτική αυτή δεν είναι συνηθισμένη. Η βουλή κλείνει μια εβδομάδα πριν τις εκλογές και όχι έναν μήνα.

Ωστόσο, είμαι βέβαιος ότι αν στην θέση του πιονιού που λέγεται Κάρολος ήταν ο Κωστής ή ο παππούς Καραμανλής αυτό δεν θα γινόταν ποτέ!

Γι αυτό θα επιμείνω σε ένα παλιό ρητό ότι, τα πρόσωπα κάνουν την πολιτική και όχι η πολιτική τα πρόσωπα.

Και τα σημερινά πρόσωπα είναι κάτι λιγότερο από σκατά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου