4 Μαΐ 2009

ΕΦΑΓΕ, ΕΦΑΓΕ, ΕΦΑΓΕ Ο "ΦΤΩΧΟΣ" ΓΙΑΝΝΟΣ!


Εμ, τί τα μάζευε τόσα χρόνια το λαμόγιο ο Γιάννος Παπαντωνίου, δεν πρέπει να τα χαρεί κάποτε κι αυτός "σεμνά και ταπεινά" κι ας ήταν πασόκος;

Αφού κατάφερε και παρέγραψε όλα τα πιθανά αδικήματά του μέσω του νόμου - ΑΠΑΤΗ "περί ευθύνης υπουργών", ο αρχικλέφταρος αυτός, που έχει μαζέψει όσα και ο πρώην σύντροφός του Άκης Τσοχατζόπουλος κατά την διάρκεια της θητείας τους στο "χρυσοφόρο" υπουργείο Άμυνας, έχει αρχίσει να τα ξοδεύει.

Αυτή η βιλάρα με εσωτερική πισίνα ανήκει, σύμφωνα με το ΤΡΩΚΤΙΚΟ, σε αυτό το... φτωχαδάκι για να περάσει όσο καλύτερα μπορεί τα πολιτικά γεράματά του και να βγαίνει πότε - πότε με θράσος να μας πουλάει ηθική στα κωλοκάναλα που τον στηρίζουν. Ως... ειδικός επί της Οικονομίας! Τρομάρα μας...

Εγώ τον προκαλώ τον απατεώνα και ας έρθει απέναντί μου αν τολμά! Θα αποκαλύψω ποιός είμαι και θα πάμε στα δικαστήρια ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Το ίδιο στοίχημα βάζω και με τον άλλον απατεώνα τον Τσοχατζόπουλο, που κολυμπάει στο τάληρο με τα δικά μας λεφτά, μαλάκες Έλληνες, που τους ψηφίζετε και τους δίνετε δύναμη να κλέβουν και να εξαφανίζουν ανενόχλητοι τις ποινικές ευθύνες!

Άντε πια αλήτες, όπου και αν είστε, πασόκοι ή νεοδημοκράτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου