9 Μαΐ 2009

ΧΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!


Τώρα που τα λαμόγια της βουλής, με αρχηγό τον Πόλντο πρωθυπουργό, το ΄κλεισαν το θέατρό τους για να μην συνεχίσει το ρεζίλεμα, υπάρχει λίγο φως στον ορίζοντα. Και εξηγούμαι...

Οι έντιμοι δικαστές, αυτοί που δεν είναι ή δεν θέλουν να είναι εξαρτημένοι από τα κόμματα - απάτη που μας κυβερνούν εναλλάξ, ας δικάσουν και ας ρίξουν στα μπουντρούμια όλα εκείνα τα καθάρματα στελέχη των κομμάτων που δεν καλύπτονται από την ασυλία των αλητών και έχουν μεσολαβήσει τα μέγιστα στις δόλιες συναλλαγές τους.

Μια τέτοια ενέργεια θα λειτουργούσε διπλά στο θυμικό των Ελλήνων.

Καταρχήν θα παραδειγμάτιζε τα επόμενα υπολαμόγια που θα το σκέφτονταν τριπλά να ακολουθήσουν παράνομες πράξεις υπουργών. Το ατράνταχο επιχείρημά τους: "Να χέσω τα λεφτά που θα αρπάξω αν είναι να μπω στη φυλακή και να καταστραφώ. Για μαλάκες μας περνάτε;" Άσε που σε μια τέτοια περίπτωση θα άνοιγαν και πολλά άλλα στόματα. "Μαλάκας είμαι να πάω φυλακή και να μην τους ξεμπροστιάσω κι αυτούς" θα πουν!

Κατά δεύτερο λόγο, θα τιμωρούνταν κάποιοι, γαμώ το κέρατό μου! Κάποια λαμόγια θα 'μπαιναν στην φυλακή! Θα προσέφεραν μια ηθική ικανοποίηση σε αυτούς τους τίμιους κακομοίρηδες που πληρώνουν τους φόρους τους (με το παραπάνω), που αμείβονται ελάχιστα και δεν κλέβουν.

Ένα παράδειγμα: Χώστε βαθιά στη φυλακή αυτή την απατεώνα δικαστίνα (Μαρία Ψάλτη δεν λέγεται;) της Κομοτηνής που με δική της μέριμνα δεν δικαιώθηκε το δημόσιο στην δίκη με το Βατοπέδι. Αυτό το λαμόγιο καθυστέρησε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ να εκδώσει απόφαση. Πρόκειται για καραμπινάτη περίπτωση παραδικαστικής απάτης και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι προσπαθεί με χίλιους και έναν τρόπους να καθυστερήσει την έκδοση της βέβαιης καταδικαστικής απόφασης. Κάνει συνεχώς την... άρρωστη και πάιρνει αναβολές η διεφθαρμένη! Κάποια στιγμή όταν βρεθεί σε αδιέξοδο ίσως λαλήσει και θα έχει να πει πολλά!

 

1 σχόλιο:

  1. Την άρρωστη ε???Αχ βρε αθεόφοβοι όλοι εσείς που συνεργήσατε.....και το παίζετε τώρα" Κινέζοι"?.....Τί να πω μένω ΑΦΩΝΟΣ όταν θυμάμαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή