14 Μαΐ 2009

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ JOHNSON & JOHNSON


Κατάλαβες μάγκα μου. Το 25% των εξόδων της έδινε η περίφημη αμερικάνικη φαρμακευτική εταιρία JOHNSON & JOHNSON για μίζες γιατρών στην Ελλάδα. Και για να μην φαίνονται τα υπέρογκα κέρδη τους στη χώρα μπουρδέλο που ζούμε, η μαμά εταιρία ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΟΥΣΕ ΣΚΟΠΙΜΑ τα είδη της όταν τα έστελνε στην ελληνική αντιπροσωπεία. Για να μην εμφανίζει κέρδη, ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!

Αλήτες, κλέφτες κια αδίστακτοι...

Και όλοι εμείς οι καρα-μαλάκες πάμε καθημερινά και τα σπρώχνουμε σ΄αυτούς τους αγύρτες αγοράζοντας πανάκριβα ό,τι σκατά μας πασάρουν. Από σαμπουάν έως φάρμακα για το ζάχαρο (εκεί είναι το χρήμα!).

Δείτε έναν μικρό κατάλογο από τα παραγόμενα είδη αυτών των αλητών. Για να τα... προωθήσουν όλα αυτά (με την παράνομη έννοια της λέξης) έδιναν το 25% των εξόδων τους. ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΜΝΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ;

Βρεφικά & Παιδικά καλλυντικά: Johnson's, Baby, PENATEN, Johnson's Kids
Καλλυντικά Eνηλίκων: Johnson's, RoC, Neutrogena, Clean&Clear, Aveeno, Johnson's Suncare, Piz Buin, 
Προϊόντα γυναικείας υγιεινής: Carefree, ob, Serena, Προϊόντα στοματικής υγιεινής: Reach, ACT, 
Προϊόντα φροντίδας τραυμάτων: Band Aid, Compeed, Φακούς επαφής : Acuvue, 
Συστήματα αυτομέτρησης σακχάρου στο αίμα: Lifescan, Ιατρικά προϊόντα: Cordis, Ethicon, Gynecare, Mitek 

Να το πω πιο απλά να το καταλάβετε γκάβακες Έλληνες; Όταν αγοράζετε ένα από τα παραπάνω, να ξέρετε ότι το πληρώνετε, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, 25% παραπάνω από την κανονική εμπορική του αξία επειδή οι μίζες και τα λαδώματα πρέπει φυσικά να πληρωθούν από μας.

Το ίδιο πράγμα προσπαθεί να κάνει η πουτάνα αυτή πολυεθνική σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει 198 εταιρίες σε 54 χώρες. Αλλού την παίρνει λιγότερο, αλλού περισσότερο.  Η μπανανία μας ανήκει στο... περισσότερο!

Αλλά τί να περιμένεις από μια Ελλαδίτσα που ο απατεώνας πρωθυπουργός της, κλείνει την βουλή εσπευσμένως για να μην συνεχιστεί το ρεζιλίκι του με τα σκάνδαλα και ο υπουργός της Οικονομίας ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΝΕΣ όταν του μιλάνε γι αυτές τις πολυεθνικές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου