2 Μαΐ 2009

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ Ή... ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ;


Από δω το πάνε, από κει το φέρνουν, όλοι οι σοβαροί μπλόγκερς λίγο πολύ το έχουν πει, αν και πολύ δύσκολα θα αποδειχτεί μια μέρα.

Αυτά τα καθάρματα οι παραγωγοί φαρμάκων είναι πίσω από την διάδοση της γρίπης των χοίρων!

Είναι τόσο απλό. Στον βωμό του κέρδους αρκετών εκατ. δολλαρίων θυσίασαν μερικές εκατοντάδες ανθρώπων!!! Εσάς, δηλαδή, αν σας το πρότειναν αυτό θα το αρνιόσασταν; Αν ναι, τότε θα σας έλεγαν μαλάκες και θα το πρότειναν σε άλλους πιο λογικούς.

Αυτό το λαμόγιο ο Ντόλναλντ Ράμσφελντ ήταν υπουργός Άμυνας των Η.Π.Α. από τις 20/1/2001 έως 18/12/2006 και διετέλεσε κατά τη διάρκεια 1988-2001 στο Δ.Σ. της βιοτεχνολογικής εταιρείας «Gilead» με έδρα στην Καλιφόρνια, που έχει ως σήμερα δικαιώματα πατέντας για τα αντιγριπικά χάπια «Tamiflu» της «Roche».

Ο Ράμσφελντ υπολογίζεται πως έβγαλε το 2004-2005 μέχρι 25.000.000 δολάρια κέρδη απ' την άνοδο των μετοχών της «Gilead», τις οποίες διατήρησε στην κατοχή του παρότι υπουργός. Είναι ενδεικτικό ότι τα αποθεματικά της «Gilead» υπολογίζονταν το 2004 σε 258 εκατ. δολάρια, ενώ τώρα ξεπερνούν τα 1,53 δισ. δολάρια.

Υπάρχει άραγε κανείς που τον ξέρει καλά αυτόν τον αρχικοπρίτη τον, τον πρώην υπουργό Άμυνας του Μπους, και να μην είναι βέβαιος ότι το έκανε αυτό ο ίδιος; Γιατί ο ίδιος; Διότι αγαπητά μου υποψήφια θύματα, αυτό το διεθνές αρχίδι λαμβάνει το 10% των κερδών από την πώληση του Ταμιφλού, του αντιβιοτικού που καταπολεμά -λένε- την νεόφερνη γρίπη!

Αμφιβάλλει τώρα κανείς ότι αυτό το σκουλήκι θα έσπερνε ακόμα και μόνος του τον ιό, προκειμένου να τσεπώσει τα λεφτά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου