5 Μαΐ 2009

Α, ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!


Χοντρέ ψευτόμαγκα, μεγάλε τεμπέλη... όταν το 2004 έγινες πρωθυπουργός, είχες πλεονάζοντες βολευτές και είχες την δυνατότητα να κάνεις μαγκιές. Με την παραμικρή υπόνοια, τους... κατατρόπωνες και τους έδιωχνες από το κόμμα, κυνηγέ των νταβατζήδων της δεκάρας.

Όταν το 2007 ξανάγινες πρωθυπουργός δεν είχες πια την πολυτέλεια να ασκείσαι στην... αριθμητική. Τότε έκαναν μαγκιές επάνω σου οι υπόλοιποι. Οι βολευτές σου, ντε!

Έναν Τατούλη έδιωξες, αλλά κι αυτόν τρόμαξες να τον διαγράψεις αφού κόντεψε να φτάσει στο σημείο να σε βρίσει δημόσια μέχρι να το κάνεις. Για τα ανόητα κόλπα σου τύπου Κουκοδήμου και Δαϊλάκη δεν κατάφερες να κοροϊδέψεις κανέναν. Τους επανέφερες άρον-άρον και έγλυψες εκεί που έφτυσες, μόνο και μόνο για να μην χάσεις την δεδηλωμένη και μαζί την εξουσία.

Έχεις ένα δίκιο και στο αναγνωρίζω. Δεν θέλεις να χάσεις άδοξα την εξουσία και να έρθει στην θέση σου ένας ακόμα πιο άχρηστος και ανίκανος αμερικανοθρεμμένος άνθρωπος.

Γι αυτό, όμως, δεν φταις εσύ αλλά ο ηλίθιος ψηφοφόρος που ξεχνά. Ο ανόητος ψηφοφόρος που σήμερα δηλώνει "αγανακτισμένος" από το χθεσινοβραδυνό αίσχος της νέας συγκάλυψης σκανδάλου (Για τον απατεώνα τον Παυλίδη λέω) και αύριο θα τα ξεχάσει και θα τρέξει να σε ψηφίσει.

Αλλά, πού θα πάει... έχει κι ο καιρός γυρίσματα, απατεώνες της βουλής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου