3 Μαΐ 2009

ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ

Εδώ στο ελλαδιστάν που ζούμε, πού να τολμήσουν τα ανθρωπάκια τύπου Παπαθανασίου (στεκόταν δίπλα του με περίσια περηφάνεια, χθες στον τελικό του ΟΑΚΑ), να τα βάλουν με τον... θεό!

Νάναι καλά τα μπλογκς, τα οποία, όσο θα παραμείνουν ελεύθερα θα τα λέμε γι αυτόν τον αλήτη που πήγε 30 χρόνια πίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει την προσωπική του ματαιοδοξία, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ για το κοινωνικό σύνολο!

Δείτε τί γράφει η ρουμανική εφημερίδα "ROMANIA MARE" η οποία χαρακτηρίζει ευθέως το Σωκράτη Κόκκαλη ως απατεώνα και κάνει σημαντικές αποκαλύψεις. Αιτία η φημολογούμενη αγορά της ποδοσφαιρικής ομάδας Ραπίντ Βουκουρεστίου:

"Μία ερώτηση την ημέρα...

Είναι αλήθεια ότι ο έλληνας επιχειρηματίας Κόκκαλης – όπως έγραψε ο Τύπος ενδιαφέρεται να αγοράσει την ποδοσφαιρική ομάδα Rapid Βουκουρεστίου, είναι ένα και το αυτό με τον απατεώνα του ΟΤΕ, την κρατική εταιρεία τηλεφωνίας στην Ελλάδα; Αυτήν που έχει λάβει εδώ και χρόνια, χωρίς διαγωνισμό, την επικερδή Romtelecom με συνδρομητές και υπηρεσίες και οδήγησε πολλούς να εγκαταλείψουν το σταθερό τηλέφωνο.

Ο κομμουνιστής Κόκκαλης, ήταν ένας πολιτικός πρόσφυγας στη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας, όπου και αγόρασε παλιές τηλεφωνικές συσκευές, τις οποίες στη συνέχεια πωλούσε στο ελληνικό κράτος με σημαντικά κέρδη.

Μαζί με τον Τσουκαλίδη ένα άλλο Έλληνα κομμουνιστή, που ήταν πρόσφυγας στη Ρουμανία και απόφοιτος του Πολυτεχνείου του Βουκουρεστίου, επωφελήθηκαν από τη διαφθορά των υπουργών Τηλεπικοινωνιών της Ρουμανίας στην δεκαετία του ‘90, πήγαν ως αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και από το αεροδρόμιο, πήγαν προς τα νησιά, στην παραλία και απόλαψαν την παράνομη σύμβαση (πώλησης) με τη Romtelecom.

Οπαδοί της Rapid πρέπει να θυμηθείτε το «Δούρειο Ίππο» και να δείτε ποιο είναι το πραγματικό ενδιαφέρον όταν υπάρχει λόγος για ένα ξαφνικό ενδιαφέρον για τα αθλητικά"

Και το σχόλιο του ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΥ:

Το άρθρο αυτό πιθανόν να μην τον δείτε δημοσιευμένο σε καμία ελληνική εφημερίδα, πιθανόν να μην παίξει παρά σε λίγες μόνον διεθύνσεις του διαδικτύου.
Ο χο χο χο χο, ή άλλιως Σωκράτης ο Κόκκινος ή αλλιως "θείος" ή αλλιως "Ρόκκο" ή όπως αλλιώς θέλετε είναι παγκοίνως γνωστό ότι αποτελεί τον αδιαφιλονίκητο και πανίσχυρο "νταβαντζή" του κακόφημου ελληνικού ποδοσφαίρου.
Επηρρεάζει διαιτησίες, παράγοντες, ελέγχει σωματεία, κάνει ότι του καπνίσει. Το κράτος είναι αυτός.
'Οσον αφορά την Ρουμανική εφημερίδα και τα όσα γράφει; Ελπίζουμε οι Ρουμάνοι να εχουν αποδείξεις για αυτά που λένε, όχι ότι δεν τα έχουμε ξανακούσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου