30 Ιουν 2009

ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΑΝΙΔΑΣ!


Διαβάστε την ενδιαφέρουσα άποψη του e-lawyer για την μαλακία - κληροδότημα του Σανιδά στο "αφεντικό του" την Νέα Δημοκρατία.

Εκτός από την Google που αρνείται να δώσει στοιχεία μπλόγκερς για μη σοβαρά αδικήματα (και η δήθεν συκοφαντική δυσφήμηση του κάθε μαλάκα, ΔΕΝ είναι σοβαρό αδίκημα!), υπάρχει και το Σύνταγμα της Ελλάδος και ο εξειδικευμένος νόμος 2225/94 που προστατεύουν την ελευθερία του λόγου ακόμα κι αν αυτή (η ελευθερία) δήθεν "παρεκτραπεί".

Γνώριζε ο συνταγματικός νομοθέτης ότι πιθανή απελευθέρωση των αδικημάτων με βάση τα οποία θα μπορεί ο καθένας να μηνύει τον καθένα, θα οδηγούσε σε βιομηχανία μηνύσεων και αγωγών από ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ και να τον εφαρμόζουν όπως τους βολεύει.

Είναι, αυτά τα παράσιτα του δημόσιου βίου, που έχουν χαλάσει την κοινωνία και μας έχουν εντάξει σε ένα διεφθαρμένο, φαύλο και ύπουλο Σύστημα, το οποίο κυνηγά ανελέητα όποιον τολμήσει να σηκώσει το κεφάλι του και να ψελλίσει έναν λόγο αντίδρασης!

Αυτό το κεφάλι το σήκωσαν τα μπλογκς στο ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ διαδίκτυο και καταλάβαμε, ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ, ένα απλό πράγμα: Δεν είμαστε μόνοι μας, εμείς που τα λέγαμε μεταξύ μας στις παρέες μας γι αυτούς του λίγους αλήτες που μας κυβερνούν! Υπάρχουν κι άλλοι σαν και μας και... δεν είμαστε λίγοι!

Αυτό είναι που τρέμει το Σύστημα. Την Ισχύ εν τη Ενώσει! Ξέρουν ότι αν οι πολλοί αντιδράσουν δύσκολα μπορούν να τα βάλουν μαζί τους και, μοιραία, θα χάσουν τα προνόμια που τους έχει δώσει το Σύστημα.

Πρώτο παράδειγμα: Σε μια Κοινωνία δίκαιη και διοικούμενη από ευφυείς και τίμιους ανθρώπους, είναι ποτέ δυνατόν να υπήρχε στην κορυφή των εισαγγελέων ένα βλάκας σαν τον Σανιδά;

Δεύτερο παράδειγμα: Σε αυτή την Κοινωνία θα έβγαινε ποτέ πρωθυπουργός ένας ανεπάγγελτος τεμπελχανάς σαν τον Κωστάκη με μοναδικό κριτήριο το επίθετο του θείου του;

Τρίτο παράδειγμα: Για τους ίδιους λόγους θα είχε σε... πρωθυπουργική ετοιμότητα έναν τύπο σαν τον Γιωργάκη, το άλλο μεγάλο κόμμα;

Τέταρτο παράδειγμα: Θα είχαν την ψήφο του 60%-80% του ελληνικού λαού, δυο κόμματα που απαρτίζονται από ανίκανους (κυρίως), κλέφτες, ψεύτες, λωποδύτες και δοσίλογους;

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή, εγώ που είμαι στο εξωτερικό (ΗΠΑ) και γράφω με σύνδεση συγγενούς μου, Αμερικανού πολίτη, πόσες τρίχες από τα αρχίδια μου να αφιερώσω στον συνταξιούχο Σανιδά; Μία, δύο ή τρεις; :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή