3 Ιουν 2009

ΟΞΩ ΤΕΡΑΣ, ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

Ακόμα και πλέον αδαής ή εξαρτημένος από το κόμμα της Δεξιάς έχει συνειδητοποιήσει ότι η κόρη του αποστάτη Μητσοτάκη είναι αυτή Η ΙΔΙΑ που ειδοποίησε τον Καραβέλα ότι υπάρχει έγγραφο που τον καίει και πρέπει να την κάνει...

Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει; Δεν βγάζει!

Το είπε και ο καλά πληροφορημένος Λαζόπουλος χθες το βράδυ στο τσαντήρι του. "Ο Καραβέλας ειδοποιήθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών".

Από ποιόν; Πάντως όχι από τον κλητήρα!

Το μητσοτακέικο με πρώτον και καλύτερο τον ψεύτη αποστάτη της οδού Αραβαντινού, συνεχίζει να κοροϊδεύει τον Έλληνα με περίσσιο θράσος και αυθάδεια.

Η άξια αντικαταστάτριά του, η κόρη του, τα έβαλε χθες με το όλο το διπλωματικό Σώμα προκειμένου να διασώσει ό,τι μπορεί από το επικείμενο γκρέμισμα της οικογένειάς της.

Αυτά είναι πάνω από όλα και όλους! Η προσωπική τους φιλοδοξία και η συγκάλυψη των παράνομων και ανήθικων δοσοληψιών της οικογένειας.

Το χρήμα έρευσε κατά... δεσμίδες στην οικογένεια την περίοδο της Μάγιο. Σε αυτό κανείς δεν αμφιβάλλει όσο και να χτυπιέσαι κωλόγερε εφιάλτη της χώρας!

Το χρήμα συνέχισε να ρέει μέχρι πρόσφατα που χρειαζόταν ηλεκτρικές συσκευές το... στερνοπαίδι, ο Κυριάκος. Όλοι το ξέρουν, όσο και αν προσπαθείς για το αντίθετο κωλόγερε εφιάλτη της χώρας!

Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που ακούν "Μητσοτάκης" και αισθάνονται καλά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου