18 Ιουν 2009

ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΝΤΟΡΑΚΙ! ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...


(ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Ήδη, όπως μαθαίνω κατατέθηκε σχετική ερώτηση στο μπουρδέλο - βουλή, από τον αρμόδιο του ΠΑΣΟΚ, τον Αντρέα Λοβέρδο.)

Ο καλά ενημερωμένος Μάκης Πολλάτος του "Πρώτου θέματος" γράφει για την απαράδεκτη απόφαση της Μπακογιάννη να επιτρέψει την προσγείωση του αεροπλάνου των σκοπιανών αερογραμμών με τα διακριτικά "Macedonian airlines" και τον ήλιο της Βεργίνας στην ουρά του:

"Σύμφωνα με ενημερωμένες πηγές, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη εκτίμησε ότι την ώρα που η Ελλάδα φιλοξενεί μια υπουργική σύνοδο στην οποία θα παραστούν περισσότεροι από 50 υπουργοί Εξωτερικών, μεταξύ των οποίων η κυρία Χίλαρι Κλίντον και ο κ. Σεργκέι Λαβρόφ, η Αθήνα θα βρισκόταν στη θέση του απολογούμενου επειδή «απαγόρευσε» στον υπουργό Εξωτερικών της πΓΔΜ να μεταβεί στην Κέρκυρα. Για το λόγο αυτό επετράπη στο αεροσκάφος που θα μεταφέρει τον κ. Μιλόσοσκι να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας."

Λοιπόν, Ντοράκι: Ο υπουργός της ΦΥΡΟΜ θα μπορούσε να έρθει στην σύνοδο του ΟΑΣΕ με οποιοδήποτε μέσο ήθελε, αρκεί να μην προκαλεί! Στο δικό σου σπίτι θα καλούσες ποτέ κάποιον που αμφισβητεί το ίδιο σου το σπίτι, ειδικά αν προσέρχονταν σε αυτό με σχετικό... πανώ;

Η απόφαση αυτή θα ανατραπεί και θα πεις κι ένα τραγούδι!

Ο κόσμος θα αντιδράσει και θα σου χαλάσει την γιορτή και τις παράτες που θες να οργανώσεις στις 27 Ιουνίου στην Κέρκυρα, για να ικανοποιήσεις την ματαιοδοξία σου και να φανείς "καλή" στα μάτια της Χίλαρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου