30 Ιουν 2009

ΣΑΝΙΔΑΣ: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΒΛΑΚΑ...


Αυτά συμβαίνουν στην χώρα - Μπανανία που ζούμε, όταν οι πολιτικοί διορίζουν τους... ανεξάρτητους -κατά τα άλλα- δικαστές.

Θα έρθει η ώρα που θα τους ζητήσουν την εξόφληση του "γραμματίου" που υπέγραψαν μεταξύ τους όταν τους διόριζαν.

Η κυβέρνηση παρήγγειλε γνωμοδότηση στον απερχόμενο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Σανιδά με την οποία του ζητήθηκε να... αρθεί η ανωνυμία στα μπλογκς ακόμα και για πλημμελήματα, όπως η εξύβριση.

Αν η γνωμοδότηση Σανιδά μπορούσε να εφαρμοστεί στην πράξη, για παράδειγμα, σε μένα, τότε με το μπινελίκι που έχω ρίξει και τους ηλίθιους ελληνικούς νόμους, θα έμπαινα καμιά τριανταριά χρονάκια μέσα... εγώ ο τεράστιος εγκληματίας!

Την ίδια ώρα, θα κυκλοφορούσαν ελεύθεροι οι κάτωθι καλοί και έντιμοι πολίτες αυτής της χώρας (η σειρά είνα τυχαία, όπως μου ήρθαν τα έβαλα): Άκης Τσοχατζόπουλος, Ντόρα Μητσοτάκη, Γιάννος Παπαντωνίου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Παναγής Βουρλούμης, Σωκράτης Κόκκαλης, Παύλος Γιαννακόπουλος, Γιάννα Δασκαλάκη, Χρήστος Βερελής... και δεκάδες άλλοι μικρότερου βεληνεκούς απατεώνες!

Αντί, λοιπόν, η... σοβαρή μας Δικαιοσύνη να ασχοληθεί με τους δεκάδες πραγματικούς απατεώνες που αυξάνονται γύρω μας, στρέφεται στα ίχνη των δεκάδων... ίντερνετ καφέ που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι μπλόγκερς για να γράψουν στα ιστολόγιά τους.

Και από αποδείξεις; Το απόλυτο μηδέν, καθώς κανείς σοβαρός μπλόγκερ που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, δεν κρατάει αρχείο. Όλα τα σηκώνουμε στην μπλογκόσφαιρα της Google.

Γι αυτό είστε τελείως μαλάκες και θα ταλαιπωρήσετε τζάμπα τα... καημένα τα όργανα της τάξης που έχουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ πελαγώσει!

Ξέρετε το ανέκδοτο;

Ποιός είναι χειρότερος ενός μπάτσου; Απάντηση: Ο πελαγωμένος μπάτσος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου