19 Ιουν 2009

ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΠΡΟΣ ΠΕΡΑΙΑ, ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ!


Διάβασα την ανάρτηση στο μπλογκ ΑΝΗΛΙΑ και προσθέτω και την δική μου γνώμη γι αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση στο δρόμο για Περαία, απ΄όπου περνάω αρκετά συχνά.

Λέγεται ότι το εκκλησάκι αυτό ανήκει στην μητρόπολη Κασσανδρείας και ο μητροπολίτης το κρατάει για το... παγκάρι του και τις εισπράξεις που αυτό αποφέρει.

Το ζήτημα δεν είναι τί κάνει αυτός ο τράγος, αλλά ποιοί είναι οι ανόητοι που αφήνουν λεφτά σε ένα σημείο όπου υπάρχουν συχνά θανατηφόρα τροχαία εξαιτίας της απότομης "εξαφάνισης" της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.

Το παπαδιαριό είναι ίδιο -ευτυχώς έχουμε έναν σοφό αρχιεπίσκοπο και όχι τον άλλον τον μακαριστό- και δεν πρόκειται να αλλάξει. Πάντα αχόρταγοι και μοναχοφάηδες, στηρίζονται στην τυφλή πίστη των ανοήτων και χοντραίνουν τόσο το σώμα τους, όσο και το πορτοφόλι τους.

Το δεύτερο ζητούμενο είναι τί κάνουν -ή δεν κάνουν- οι ηλίθιοι του ελληνικού κράτους. Ξέρω ότι κάποια στιγμή ζητήθηκε από την μητρόπολη να συμφωνήσουν είτε σε αποζημίωση και γκρέμισμα του, είτε σε ειδική μεταφορά του σε άλλο πιο ασφαλή τόπο. Και τις δυο εκδοχές τις αρνήθηκε το παπαδαριό. Κράτος εν κράτει , από καταβολής της Επικράτειάς μας.

Μαυροφορεμένοι μουσάτοι και τριχωτές μαυροχήρες. Νταβατζήδες της ζωής μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου