25 Ιουν 2009

ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ!


Ασπράγκαθος λέγεται αυτό το μοσχάρι και είναι αντιδήμαρχος Πτολεμαΐδας.

Αυτός ο πολιτικάντης, φέρθηκε με τον πλέον αγενή και απαξιωτικό τρόπο στον θίασο του μεγάλου μας Χάρρυ Κλυνν, όταν οι άνθρωποι του ηθοποιού θέλησαν να κλείσουν το στάδιο της πόλης για να δώσουν μια παράσταση του "Ήρωα με τις παντούφλες".

(σ.σ.: Έχω δει την παράσταση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και είναι εξαιρετικός ο τρόπος με τον οποίο ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης ερμηνεύει τον περίφημο απόστρατο στρατηγό Δεκαβάλλα.)

Τούτος ο... Ασπράγκαθος, λοιπόν, απάντησε ως εξής στο σχετικό αίτημα: «Θα σας παραχωρήσουμε το Δημοτικό Στάδιο, αλλά μη ελπίζετε σε καμιά βοήθεια από εμάς»

Στην συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν θα μπορέσουν να αναρτήσουν διαφημιστικά πανώ στην πόλη για να διαφημίσουν την παράσταση, απάντησε: «Σε κανένα σημείο της πόλης δε σας επιτρέπουμε να αναρτήσετε διαφημιστικά της παράστασης».

Αυτό το τελευταίο δεν θα ενοχλούσε, αν αυτή είναι η πάγια και χωρίς εξαιρέσεις πολιτική του δήμου. Ωστόσο, αυτές τις μέρες, η πόλη είναι γεμάτη από αντίστοιχα διαφημιστικά της συναυλίας που θα δώσει η Δέσποινα Βανδή.

Επειδή από κει τα αρπάζετε χοντρά, έτσι δεν είναι... Ασπράγκαθε;

Για να είμαι ακριβής, όλες οι παραπάνω ανόητες πράξεις του Ασπράγκαθου έγιναν σε πλήρη αρμονία και γνώση του δημάρχου Γρηγόρη Τσιούμαρη που, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του (για πολλά γέλια!), είναι άνθρωπος "με φαντασία μεθοδικός και ακούραστος ευαίσθητος, ειλικρινής, με όραμα και με πείσμα" (όλα αυτά, ε;).

Εν τέλει, ο Χάρρυ Κλυνν αποφάσισε να μην παίξει στο στάδιο της πόλης και προτίμησε το ανοιχτό αμφιθέατρο Ποντοκώμης, χωρητικότητας 2.500 θεατών.

1 σχόλιο: