8 Ιουν 2009

ΠΑΚΗ, ΠΗΡΕΣ ΠΑΝΑΞΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!


"Ψάξτε το λίγο και θα δείτε ότι οι περισσότεροι που απείχαν των εκλογών ήταν ψηφοφόροι της... ΝΔ".

Είναι η δήλωση της χρονιάς (κάτι παρόμοιο είπε και το καθίκι ο Σαμαράς) και πιστώνεται, μαζί με το βραβείο της μεγίστης μαλακίας, στον περίφημο Πάκη, τον υπουργό Εσωτερικών, με τα... καινούρια δόντια (τα κανονικά του τα έσπασε μια... γροθιά που βρήκε "τυχαία" την μούρη του τις προάλλες στην Κυψέλη).

Αυτό το νεοδημοκρατικό "εύρημα" αποτελεί ύβρη στην επιλογή εκατομμυρίων Ελλήνων να μαυρίσουν ΚΑΙ τον Καραμανλή, αλλά ΚΑΙ τον Παπανδρέου και τις επιλογές τους!

Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που το περίμενα, καθώς το μαύρισμα των ευρωεκλογών δεν έχει στόχο να τους αλλάξει τα μυαλά αλλά να μας απαλλάξει όλους από την παρουσία αυτών των κλεφτών, των απατεώνων, των ρεμαλιών, των αλητών, των καθικιών, των κοπριτών που απαρτίζουν τα δυο "μεγάλα" κόμματα!

Το απύθμενο θράθος ήταν ανέκαθεν ένα απο τα μεγάλα προτερήματα αυτών των απατεώνων που λυμαίνονται τα χρήματά μας, τα λεφτά τα δικά μας και, φυσικά, τα κατακλέβουν με κάθε ευκαιρία.

Είναι ακριβώς οι ίδιοι άνθρωποι που τα κανονίζουν ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ  και κάνουν αλλαξοκολιές στις παραγραφές των σοβαρών εγκλημάτων τους, τα οποία σε κανονικές συνθήκες θα τους είχαν ρίξει βαθιά στην φυλακή!

3 σχόλια:

  1. αυτος ο χαζοπουστας ο πακης θελει πολες κλωτσιες οχι μονο τα δοντια που του σπασανε στη κυψελη αλλα και τα παιδακια να του σπασουνε του ξεφτιλισμενου του ελληνα.ΥΓ. πικραμενος συμβασιουχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΤΕ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ.ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ Ε ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο μαλακας ο χοντρος απο τους συμβασιουχους και τις οικογενοιες τους θα τη φαει στο κωλο στις εθνικες εκλογες ασ τον ρωτησουν χοντρος το ντρως πως γραφεται παλιομαλακοπαπουτσα καραμανλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή