8 Ιουν 2009

ΠΑΣΟΚ: 18,79 - ΝΔ: 16,56. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ!


Επειδή κάτι ξέρω από μαθηματικά και για να σταματήσει αυτό το παραμύθι του Γιωργάκη, κυρίως, για το... μεγαλειώδες ποσοστό που συνέλεξε το άθλιο κόμμα του, να διευκρινήσω ότι το πραγματικό ποσοστό που κατέχει το κάθε κόμμα σε σχέση με ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ του ελληνικού πληθυσμού είναι το εξής (και αφού συμπεριλάβουμε τους απέχοντες και τα άκυρα - λευκά):

Το ΠΑΣΟΚ ψηφίστηκε, χθες, από το 18,79 των ψηφοφόρων και η ΝΔ από το 16,56.

Πώς βγαίνει αυτό - το σωστό -  ποσοστό; Απλώς, πολλαπλασιάστε τους ψήφους που πήρε το κάθε κόμμα με το 100 και διαιρέστε αμέσως μετά, με το σύνολο των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους. Είναι η... απλή μέθοδος των τριών!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!

Με αυτό θέλουν να κυβερνήσουν την χώρα; Και μεις οι λοιποί μαλάκες θα τους αφήσουμε;

4 σχόλια:

  1. να μην τους αφήσουμε φίλε μου ... αλλά η μοναδική δύναμη που θα μπορούσε να το κάνει αυτό είναι η ψήφος

    και λίγο παρακάτω είπες να μην πάει ο κόσμος να ψηφίσει

    ε, να τα αποτελέσματα ... η αποχή είναι μόνο βοήθεια στα μεγάλα κόματα και τίποτα άλλο

    ετοιμαστείτε τώρα για το γαμήσι που έρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στις ευρωεκλογες φιλε μου η αποχη εχει την σημασια της, να μην επεκταθω. Στις εθνικες εκλογες, εχεις δικιο, πρεπει να ψηφισουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια αφηστε τισ μαλακιες γιατι τα χοντρογαμισια απο τον χοντρολακα που μας κυβερναει και μας γαμαει καθε μερα επονται.η πουτσα θυμηθειτε το θα φτασει στις αμυγδαλες μας.ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με αυτο το τσοκι θα φτυσουμε και το γαλα της μανας μας.κανανιστε να παρει τον πουλο συντομα οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι πραγματικα με τον ανεγκεφαλο τον χοντρο που μονο η εξουσια και η χλυδα τον ενδιαφερει το σκατολιγδιοπουστα η ελλαδα θα καταστραφει.ΥΓ.οι συμβασιουχοι μαλακες που δεν ειναι ΝΔ και περιμενουν ποτε και αν θα του σηκωθει του πακη αν του σηκωνεται να μας αμονιμοποιησει το μουνι της ΛΑΣΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή