26 Ιουν 2009

ΝΤΟΡΑΚΙ, ΤΟΝ ΗΠΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ! ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ;


Τον πούλο στο χέρι έλαβε, τελικά, η άθλια κόρη του
Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, αυτό το μουνόπανο ο Μιλόσοφσκι θα έρθει είτε οδικώς, είτε με άλλο αεροπλάνο ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΩΝ "ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ" ΤΗΣ ΦΥΡΟΜ.

Σας λέγω, λοιπόν, ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξε οργασμός συσκέψεων στο κονκλάβιο της Ντόρας στο υπουργείο Εξωτερικών, όπου τα ανδρείκελα της Μπακογιάννη έπεσαν, κυριολεκτικά, στα πόδια της για να την μεταπείσουν. Όσο μαλάκες και αν είναι, είχαν διαπιστώσει ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ότι θα γινόταν της πουτάνας στην Ελλάδα μόλις κατέβαινε το αεροπλάνο των Σκοπιανών στο έδαφός μας.

Πίεση -κομψή- της είχε ασκήσει και ο Καραμανλής λέγοντάς της, πριν λίγες μέρες στις Βρυξέλλες, ότι, ναι μεν θα την καλύψει (όπως και έκανε) στις δηλώσεις του, αλλά "όφειλε η ίδια να διορθώσει το σφάλμα της".

Η σκύλα αυτή, ωστόσο, είχε μουλαρώσει και δεν έκανε πίσω. Αρνιόταν να μιλήσει ιδιαιτέρως στον Μιλόσοσκι και να προσπαθήσει να του... εξηγήσει την κατάσταση, ώστε να βρεθεί μια "συμβιβαστική" λύση.

Ο μεγάλος καταλύτης ήταν, τελικά, ο Μητσοτάκαρος όταν συναντήθηκε προχθές με τον μπούλη της Ραφήνας στο Μαξίμου. Εκεί τέθηκε το ζήτημα και ΜΠΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ της υποστήριξης που θα παρέχει -άπαξ- ο Καραμανλής στην κόρη του.

"Εγώ θα μιλήσω στην Ντόρα και θα την πείσω να το κοιτάξει ξανά το ζήτημα" είπε ο επίτιμος στον Κωστάκη. Πράγματι, έτσι κι έγινε. Την επόμενη μέρα η κόρη του ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ στον Μιλόσοσκι και του ζήτησε να βρεθεί μια... διπλωματική λύση που να μην εκθέτει κανέναν από τους δυο.

Τελικά επελέγη η λύση του χαλασμένου αεροπλάνου!

Βρε ουστ!

2 σχόλια:

  1. Γεια στο στόμα σου atimouli ΜΠΟΜΠΕΡ!
    Να χεις πάντα υγεία και να τα λες έξω από τα δόντια, όπως μέχρι τώρα.

    Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή