14 Ιουν 2009

ΧΟΝΤΡΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - SIEMENS


Χοντρό αλισβερίσι αποκαλύπτεται -σιγά σιγά- μεταξύ της ελληνικής SIEMENS και του ΣΥΝΟΛΟΥ, σχεδόν, της οικογένειας, του πιο διεφθαρμένου και αδίστακτου πολιτικού που έχει γνωρίσει η χώρα, του Μητσοτάκη.

Είναι, πια, πασιφανές ότι όλη η οικογένεια είχε... ανοιχτό λογαριασμό με τους Γερμανούς και τους ντόπιους αντιπροσώπους της, τον Καραβέλα, τον Χριστοφοράκο και τον Μενδρινό.

Αλισβερίσι που ξεκινούσε από την δωρεάν παραχώρηση ενός ψυγείου και έφτανε ως την αρπαγή οικοπέδων - φιλέτων σε δημοφιλή νησιά.

Στο μητσοτακέικο είναι έξυπνοι όλοι τους και φρόντιζαν πάντα να μην προκαλούν το δημόσιο αίσθημα με επιδεικτική χρήση της τεράστιας περιουσίας τους. Μάζευαν και... μαζεύουν, αλλά με προσοχή και στη σκιά!

Η απληστία τους φαίνεται από τις... τρεις συντάξεις που λαμβάνει κάθε μήνα ο αχόρταγος επίτιμος. Σιγά μην χαρίσει έστω ένα ευρώ στο κράτος αυτός ο μεγαλοαπατεώνας.

Εκείνο που δεν είχαν υπολογίσει, φαίνεται, ήταν το τεράστιο άνοιγμα που θα γινόταν στο σκάνδαλο Ζίμενς και θα τους αποκάλυπτε λίγο λίγο!!! Είναι αυτοί, άλλωστε, που τόσον καιρό έχουν λυσσάξει στο παρασκήνιο να κουκουλώσουν το θέμα και τις, "ενοχλητικές" ή... γαργαλιστικές για την κοινωνία, λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Γι αυτό και βλέπαμε, θα θυμάστε, τον ΑΝΕΤΟ Χριστοφοράκο να πηγαινοέρχεται στην Γερμανία ανενόχλητος. Γι αυτό και η ίδια η Ντόρα ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ τον Καραβέλα για το έγγραφο από την Ουρουγουάη και τον έδιωξε κι αυτόν στο εξωτερικό. Για να έχουν χρόνο να οργανώσουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την αμυνά τους!

Είναι τόσο πανούργοι και η Δικαιοσύνη στην χώρα μας τόσο διεφθαρμένη που ακόμα και τώρα φοβάμαι ότι θα τα καταφέρουν να την σκαπουλάρουν και να βγουν... καθαροί από το τέλμα της Ζίμενς. Έλπίζω όχι!

Το σκάνδαλο αυτό και όλες οι πτυχές του, δίνουν μια καλή ευκαιρία στην χώρα μας να απαλλαγεί, μια για πάντα, από το άθλιο μητσοτακέικο και τους απογόνους αυτού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου