16 Ιουν 2009

ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΨΥΧΑΡΗ!


Ειλικρινά τώρα, όπου κι αν ανήκετε, δεν αισθάνεστε κάπως άβολα, δεν σας έρχεται μια μικρή στενοχώρια μέσα σας, όταν διαπιστώνετε καθημερινά ότι αυτή η άθλια χώρα μας, διοικείται στην πραγματικότητα από ανθρώπους σαν αυτόν τον αληταρά τον Ψυχάρη;

Δεν γεμίζετε οργή που ένας άθλιος, διαπλεκόμενος και διεφθαρμένος τύπος, σαν αυτόν, έχει καταφέρει να επηρρεάζει τον μικρόκοσμο της ζωής σας, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο; Διαβάστε, εδώ, λίγα πράγματα για τον τύπο αυτόν και θα καταλάβετε την μεθοδολογία που ακολούθησε στην ζωή του...

Η τιμωρία γι αυτά τα υποκείμενα είναι μία και θα την δείτε σε μια κλασική ελληνική ταινία, στην "κυρά μας την μαμή" όπου ο Ορέστης Μακρής ΞΕΔΟΝΤΙΑΖΕΙ την δήθεν γιατρέσα, αλλά στην πραγματικότητα μαία, Γεωργία Βασιλειάδου, παίρνοντάς της όλους τους πελάτες της.

Έτσι και δω, μαλάκα Έλληνα, πρέπει να ξυπνήσεις. ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ.

Ό,τι και να σου προσφέρει, όσα σιντί και να σου δώσει, στείλτην στον αγύριστο. Να κλείσει η βιτρίνα του απατεώνα αυτού!

11 σχόλια:

  1. Να κλείσει,να κλείσει.

    Κι αφού κλείσει να μας πείς και τι θα κάνουν δύο χιλιάδες εργαζόμενοι μεγάλε.

    Ωραία τα μεγάλα λόγια αλλά πρέπει να έχεις και λύσεις για το μετά φίλε μου,αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστούν ύποπτα τα όσα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δυο χιλιάδες εργαζόμενοι... μεγάλε, θα κάνουν ό,τι κάνουν οι δεκάδες χιλιάδες πρώην εργαζόμενοι που έχουν μείνει άνεργοι εξαιτίας αυτού του αλήτη. Υπομονή και επιμονή στο δίκαιο!
    Έχω βαρεθεί να εξηγώ στους νεολαϊκιστές ψευτοκομμουνιστές σαν και σένα ότι αν θέλουμε αποτέλεσμα είμαστε δυστυχώς αναγκασμένοι να επιλέξουμε το "μη χειρότερο".
    Πρακτικά, η εξατομίκευση της κοινωνικής επανάστασης γίνεται (μέσω υγιούς συνείδησης) με τον εξής απλό τρόπο: Σταμάτησα να αγοράζω κάθε μορφής έντυπο του ΔΟΛ και του Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι αερολογίες μου τσαμπουνάς ρε φίλε;

    Και κατ'αρχήν είμαι πολύ πιο αριστερά στις απόψεις μου απ'όσο εσυ φαντάζεσαι,αλλά είμαι και ρεαλιστής ταυτόχρονα.

    Το ότι μισώ τα αφεντικά δεν σημαίνει ότι μισώ και τους εργάτες τους,γιατί έτσι θα καταλήξω να είμαι απέναντι στην κοινωνία κι όχι μαζί της,όπως κάθε υγιής αριστερός πρέπει να είναι.

    Η ανατροπή γίνεται από τα κάτω και με τη συμμετοχή όλων κι όχι καταδικάζοντας μερικούς στην ανεργία ή την πείνα επειδή δε γουστάρουμε τα αφεντικά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ώστε τσαμπουνάω αερολογίες;
    Αν δεν καταλαβαίνεις αυτά που λέω τότε γιατί να σου (ξανα)απαντήσω; Στο εξής θα μιλάς στην -ανοιχτή- παλάμη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάνε όπως καταλαβαίνεις.

    Εγώ πάντως,αν μπορείς να μπεις στο πνεύμα μου,όταν ακούω απολύσεις στα μεγάλα μαγαζιά δεν σκέφτομαι τη ζημιά που παθαίνουν τα αφεντικά - και πίστεψέ με ο Ψυχάρης και να κλείσει το ΒΗΜΑ κάπως θα την "κουτσοπαλέψει" τη φτωχή ζωή του!!!!- αλλά όλους αυτούς και τις οικογένειές τους που θα φτύσουν αίμα να βρουν μια δουλίτσα.

    ΑΝΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ

    ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ "ΒΗΜΑ" ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΧΝΟ(ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ)

    ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΦΙΛΕ,ΚΑΤΕΒΑ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή, όσο κατάλαβα εγώ μαλτάκια εννοείς οτι θα πρέπει να επιτρέπω να με πηδάνε αυτοί που έχουν χιλιάδες υπαλλήλους και μετά να βγαίνω στους δρόμους και να διαμαρτύρομαι.

    Πιστεύω ότι σε μια κοινωνία και πολιτεία υγιή πρέπει να επικρατεί το δίκαιο και οι νόμοι και οι καρχαρίες να ξεδοντιάζονται όπως τέλεια λέει ο ΜΠΟΜΠΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον δεν κατάλαβες καλά κι εξάλλου ένα σχόλιο είναι πολύ μικρό για να σου εξηγήσω μια ολόκληρη θεωρία.

    Αλλά ούτε κι εσύ απαντάς αφού "ξεδοντιάσεις τους καρχαρίες" από τον καναπέ σου επειδή δεν αγοράζεις τις εφημερίδες τους(λες και αυτό είναι το κύριο έσοδό τους,κούνια που σε κούναγε),τι θα πείς στους απολυμένους;

    ΣΑΣ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν δεν το καταλάβατε συμφωνούμε για τον εχθρό και διαφωνούμε στον τρόπο που θα πολεμηθεί! Πορείες εσύ, καναπέ εμείς... -))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να και κάτι στο οποίο συμφωνούμε,κατ'αρχήν.

    Εννοείται πως δεν είμαι κανένας συμπαθούντας αυτών των καθαρμάτων έτσι,απλώς πιστεύω ότι η δράση πρέπει να είναι συλλογική και στοχευμένη με την συμμετοχή όλων για να αλλάξει εκ θεμελίων όλο το κωλοσύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. (δεύτερο post)
    Ίσως στο τέλος το ερώτημα να είναι αν ο κάθε Άρης (ψυχ.. or not δεν με νοιάζει)κάνει καλό η κακό στην κοινωνία με τις ενέργειες του. Πώς κάποιος θα μπορούσε να κρίνει αν παρά τις παρανομίες αυτού του κυρίου το οτι δίνει δουλειά σε χιλιάδες ανθρώπους είναι προς ώφελος της κοινωνίας.

    Από την άλλη αηδιάζω και μόνο στη σκέψη ότι κάποιος "ευεργετεί" με σκοπό να καλύπτει τις παρανομίες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή