22 Ιουν 2009

ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ: ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ... ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ!


Αυτές τις μαλακίες για τους 500 ανέργους που αφήνει πίσω της η Γιάννα, μετά το λουκέτο του Ελεύθερου Τύπου, με εκνευρίζουν και τις ακούω βερεσέ.

Τί θα πει, ρε κλαψομούνηδες, "έχουν να πληρώσουν δάνεια και υποχρεώσεις που τρέχουν αυτοί οι... δυστυχισμένοι";

Το ίδιο πρόβλημα έχουν δεκάδες χιλιάδες άλλοι, εργαζόμενοι και μη, εξαιτίας του Συστήματος που έχει μετατρέψει σε αυτοκράτειρα μια αλαζονική, πονηρή και άπληστη κυρία σαν την Γιάννα Δασκαλάκη (Αγγελοπούλου - Παρθένη και δεν... συμμαζεύεται).

Αυτό το Σύστημα ευθύνεται για το τεράστιο άνοιγμα της κοινωνικής ψαλίδας. Οι -πολύ- ολίγοι κυβερνούν και αφήνουν στην ανέχεια τους πολλούς.

Η κυρία αυτή, αγοράζοντας την δήθεν ιστορική εφημερίδα του τυχοδιώκτη Άρη Βουδούρη (την ίδρυσε στις αρχές του 80 και, εκτός του πρώτου χρόνου κυκλοφορίας της, αποτέλεσε το προπύργιο της ΝΔ και του Μητσοτακέικου για πολλά χρόνια), θέλησε να ισχυροποιήσει κι άλλο την θέση της στο πολιτικό σκηνικό και να έχει λόγο στις εθνικές αποφάσεις.

Ξέρετε πόσους ανέργους βγάζει μια τέτοια νοοτροπία και η εφαρμογή της; Εκατομμύρια...

2 σχόλια:

  1. Μπράβο.
    Πραγματικά κλειδωνίστηκε η δεξιά.
    Αφού όπου να'ναι θα γκρεμίσουμε και τα αγάλματα στις πλατείες και θα υψώσουμε τις μαυροκόκκινες.

    Ή μήπως να ξυπνήσεις καλύτερα και να συνειδητοποιήσεις ότι όσο η Γιάννα θα κάνει διακοπές με το κότερο,450 οικογένειες θα πρέπει να βρούνε λύση για το πως θα ζήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαλάρωσε εσύ και θα... ξυπνήσω και γω! Είσαι εκτός πνεύματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή