28 Ιουν 2009

ΝΤΟΡΑ: ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!


Μάλιστα, Ντοράκι.

Καλά τα χαμόγελα με τον τουρκαλά τον Νταβούτογλου, αλλά τον ήπιες πάλι!

Σε ντουβάρι να μίλαγε η Μητσοτάκαινα, πιο πολύ θα την άκουγε. Ούτε βήμα πίσω έκαναν οι κωλόγυφτοι, ειδικά στο θέμα της λαθρομετανάστευσης όπου, ΣΚΟΠΙΜΩΣ, αφήνουν τους δουλέμπορους να πλέουν προς τα ελληνικά νησιά ανενόχλητοι.

Από την άλλη, έχουν το θράσος και μας χώνονται συνεχώς στο θέμα του Αιγαίου και των δήθεν υποχρεώσεών μας έναντι της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης (ενώ αυτοί, ως γουρούνια που είναι, φρόντισαν από το 1955 να "λύσουν" το πρόβλημα της ελληνικής μειονότητας στην Κωνσταντινούπολη, ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΟΝΤΑΣ τους Έλληνες της Πόλης!)

Με την αδιάφορη και ανεύθυνη διπλωματία που ασκεί η υπουργός Εξωτερικών έχει γίνει περίγελος των ευρωπαίων, των σκοπιανών και των κωλότουρκων. Όλοι αυτοί γνωρίζουν, πια, ότι μοναδικός της στόχος είναι η θετική διεθνής προβολή της... μεγάλης προσωπικότητάς της που θα την οδηγήσει στην αρχηγία της ΝΔ και στην πρωθυπουργία της Ελλάδος.

Ξέρει η άθλια κόρη του Μητσοτάκη (είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον Εφιάλτη και, στην ουσία, αυτός είναι που ασκεί την εξωτερική πολιτική της χώρας) ότι αν σπάσεις... αυγά στην εξωτερική πολιτική γίνεσαι δυσάρεστος στους εταίρους και δεν βελτιώνεις το πολιτικό μέλλον σου. Αυτό είναι που αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι.

Δεν απειλεί με αντίποινα και, το κυριότερο, δεν σκοπεύει να κάνει πράξη τις απειλές της όταν διαπιστώνει ότι την έχουν γραμμένη στα παπάρια τους!

Τόσα, μα τόσα, όπλα έχουμε έναντι των Τούρκων, των Σκοπιανών αλλά και των Ευρωπαίων που ΔΕΝ θέλουν να ασχοληθούν με την Ελλάδα, και αυτή η σκύλα κοιτάει το προσωπικό της συμφέρον και δεν τα χρησιμοποιεί.

Έλεος... έλεος, πια με αυτό το λαμόγιο της πολιτικής!

3 σχόλια:

  1. φυσικά η καριόλα αυτή οδηγείται από τον ντάντι της. Τι περίμενες ότι θα έκανε.............;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ μαζί σου σε όλα ανεξάρτητα αν πιστεύω ότι όποιος και να ήταν στην θέση της δεν θα μπορούσε να κάνει περισσότερα. Δεν υπάρχουν πλέον οι μεγάλοι ηγέτες στην εποχή μας σαν τον Καραμανλή και τον Ανδρέα που θα σηκώσουν κεφάλι στους εταίρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΧΤΙΣΤΟ ΤΗΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή