2 Ιουν 2009

Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΚΡΙΤΩΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΕΛΑ!


Γράφει η αγαπημένη Σίβυλλα για τους ξεφτίλες τους Έλληνες δικαστές που αποφάσισαν απόψε να... βαρέσουν το σαμάρι και να συλλάβουν τα παιδιά του αρχι-δωροδότη του Καραβέλα, προφανώς για να τον εκβιάσουν και να τον αναγκάσουν να επιστρέψει στην Ελλάδα για να δικαστεί.

Συμφωνώ με το γενικό σκεπτικό της καταγγελίας της επιλεκτικής εφαρμογής του νόμου. Όταν πρόκειται για γόνους του άθλιου μητσοτακέικου, για παράδειγμα, ουδείς κουνήθηκε από την θέση του μην τυχόν και φανούν τα σκατά που κρύβει από κάτω (ως χεσμένος!).

Πρέπει να πω, ωστόσο, ότι αν δεν έπεφτε γενικό μπινελίκι (κυρίως από τα μπλογκς), οι χεσμένοι αυτοί ανακριτές και "αδέκαστοι" δικαστικοί (τρομάρα μας), ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΛΑΜΒΑΝΑΝ!

Η μεγάλη κοινωνική πίεση που ασκήθηκε, οδήγησε, κατά την γνώμη μου, κάποιους -εναπομείναντες- τίμιους δικαστές να επιλέξουν την ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ του κυνηγητού των τέκνων του παραβάτη, ώστε να τον υποχρεώσουν να γυρίσει στην χώρα του και να πληρώσει (και, γιατί όχι, να πει και τα ονόματα που θέλουμε να ακούσουμε).

Γουστάρω, εν ολίγοις, την αρχέτυπη αυτή εφαρμογή του "νόμου" και της "τάξης".

Πούστης εσύ, πούστηδες και μεις!!!

Θα σε βαρέσουμε εκεί που πονάς, αληταρά, που πήγες να το σκάσεις στην νότια Αμερική όπου αγόρασες βιλάρα! Αν αυτό είναι το νέο σκεπτικό των ανακριτών, τότε είμαι μαζί τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου