17 Ιουν 2009

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ... ΚΑΤ΄ ΕΞΑΙΡΕΣΙΝ!


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Γ.ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑ:

κ. ΠΟΛΛΑΤΟΣ: Με ποιο τρόπο θα έρθει ο κ. Μιλόσοσκι στην Κέρκυρα;
κ. Γ. ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ: Για τον Υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων έχει δοθεί οδηγία στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπλοΐας, κατ’ εξαίρεση, να επιτραπεί η προσγείωση του αεροσκάφους του, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ. Κατ’ εξαίρεση, σε σχέση με την υφιστάμενη πολιτική μας, η οποία δεν αλλάζει.
κ. ΜΕΛΕΤΗΣ: Τι σημαίνει κατ’ εξαίρεση;
κ. Γ. ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ: Κατ’ εξαίρεση σημαίνει κατ’ εξαίρεση. Σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στον κανόνα, ο οποίος είναι να μην επιτρέπεται.
κ. ΜΕΛΕΤΗΣ: Αν από αύριο αρχίσει για διάφορες διεθνείς υποχρεώσεις, για το Μουσείο της Ακρόπολης ή για τους Παραολυμπιακούς ή για οποιαδήποτε άλλη ευκαιρία να έχετε μερικούς Σκοπιανούς αξιωματούχους στην Αθήνα ή στην Ελλάδα, θα χρησιμοποιηθεί πάλι αυτή η κατ’ εξαίρεση διαδικασία, ή θα ισχύσει ο κανόνας;
κ. Γ. ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ: Ισχύει ο κανόνας.
κ. ΜΕΛΕΤΗΣ: Τότε γιατί υπάρχει εξαίρεση τώρα;
κ. Γ. ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ: Πρόκειται για μια εξαίρεση.
κ. ΜΕΛΕΤΗΣ: Γιατί;
κ. Γ. ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ: Πρόκειται για μια συνάντηση η οποία είναι πολύ σημαντική.

 

Αυτές τις προδοτικές και μαλακισμένες δικαιολογίες, κόμπασε στις σχετικές δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος της πανάθλιας Ντόρας Μπακογιάννη.

 

Δεν είμαι φανατικός εθνικιστής, αλλά με την τροπή που έχουν πάρει οι σχέσεις μας εξαιτίας αυτουνού του αλήτη του Γκρουέφσκι, που καπηλεύεται κάθετι το μακεδονικό, το να επιτρέψεις στους Σκοπιανούς να προσγειώσουν αεροσκάφος με τα ψευδοσύμβολά τους αναρτημένα πάνω του, ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία.

 

Η διεφθαρμένη Μπακογιάννη, προσβάλει όλους τους Μακεδόνες που έχουν εκφραστεί με σαφήνεια για την περίπτωση του πάμφτωχου αλλά αυθάδους και θρασύτατου κρατιδίου της ΦΥΡΟΜ.

 

Εξαιρέσεις δεν χωρούν σε τέτοια θέματα, ανόητη και διαπλεκόμενη Μπακογιάννη! Ό,τι και να έλαβες, ως αντάλλαγμα, στο διπλωματικό παρασκήνιο, θα έπρεπε να το αρνηθείς και να απαγορεύσεις στο αεροσκάφος να προσγειωθεί σε ελληνικό έδαφος.

 

Τελικά, ασφαλώς, αυτό θα γίνει καθώς, είμαι βέβαιος ότι, η μαλακία σου ΔΕΝ θα περάσει. Είτε με την έντονη διαμαρτυρία των Ελλήνων, είτε με την παρέμβαση του χοντρού πρωθυπουργού της Ραφήνας (αν ξυπνήσει από τον λήθαργό του), η απόφαση ΘΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου